Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz szexpartnert találni?
Több hónapja fenn vagyok planetromeon és az esetek többségében ott vérzik el az ismerkedés, hogy pár üzenetváltás után már törli is magát az illető. Másokkal értelmesen kommunikálni nem lehet. Aztán ott vannak azok akik egy értelmes témaindítóra nem tudnak válaszolni. Vagy épp képeket gyűjtenek, nem küldenek, eltűnnek, stb.
Pécs nem nagy város, de nem gondoltam, hogy 28 évesen, úgy hogy jól nézek ki és csak egy laza szexhavert keresek, nem boldogulok.
Nem a kiszűréssel van a gond, hanem hogy alig van olyan, akivel odáig el lehet jutni, hogy elkezdünk kommunikálni. Egyik nap regisztrálja magát, másik nap már törli.
Nem alkalmi szexet keresek, hanem egy olyan srácot, akivel rendszeresen lehet találkozni és élvezkedni. "Szex most" akadna bármikor, de ehhez nincs gusztusom.
Planetromeon nem szűrtem le a keresési feltételeket csak melegekre. Biszex vagy meleg, teljesen mindegy, ha gyakran még köszönésig sem lehet eljutni egyesekkel.
[2021. júl. 14. 08:32] - "Szex most" akadna bármikor, de ehhez nincs gusztusom.
Az mind annyit is ér, ha ki is bírják 3mondatnál tovább, utána még széles skálán vannak kifogások, miért nem jó mégse... D
Nekem a Romeo félévente 1hét. Nagyjából ennyi idő míg lecsekkolom a megyét és kész... D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!