Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már biszexualitás?
18 éves lány vagyok és nagyon nagyon kétségbe vagyok esve, úgy érzem nem vagyok normális és ez nem egeszseges dolog. Világ életembe a fiúkat szerettem, nem érdekeltek a lányok soha. A helyzet az, hogy ennek ellenére sose voltam pasizós típus annyira. Nem igazán igényeltem, azon kívül hogy tetszettek meg beléjük estem igazából hidegen hagyott hogy tényleg annyira fiúzzak. Látva a többieket jutottam arra, hogy ez nem normális hogy csak engem nem érdekel úgy. Egyébként apukám is ilyen volt és a bátyjám is. Öket se hajtja nagyon/hajtotta a csajozás. Jött a kérdés hogy akkor vajon aszexuális vagyok-e. Még mindig szüz vagyok. Késöbb meg már az, hogy mi van ha leszbikus mert csak azért nem mozgat meg annyira a fiuzas mert nem is vonzódok valójában hozzájuk. Aztán telt az idö rajöttem hogy leszbi nem lehetek hisz voltam sokszor szerelmes fiúba igy az kizárt. Akkor biszexuális. Voltak idöszakok h bebeszéltem magamnak hogy uu én szerelmes vagyok a lányokba és vonzódok hozzájuk, pedig ez csak akkor a fejembe volt, nem történt ilyen. Utána ezt el is felejtettem ment minden normálisan, nem érdekeltek ÚGY a lányok. De valami mindig hajtott hogy valami azért van. Ugyanis lehet h imádom a fiúkat crusholni, nézegetni, a csókolózást nem élveztem valamiért. Ezt azért sem értem mert a vonzalom meg volt h “jaj de lesmárolnám” de amikor megtörtént nem volt jó.
Azóta mégjobban foglalkoztat h mi a baj velem. Mondjuk alapból nem szeretem az érzelgést annyira, se a puszit még a szüleimet se nagyon szoktam. Elég nehezen mutatom ki az érzelmeimet. Aztán ettol fuggetlen tovabbra is a fiuk erdekeltek, baratot akartam lanyok nem erdekeltek. De azert mindig foglalkoztatott ez a bi/leszbi dolog. Aztan amikor elmentem dolgozni volt egy lany akinek nagyon vagany/fiusabb stilusa volt. Meg is akadt a szemem rajta h uu de kulonleges kisugarzasa/stilusa van es ugy megfogott ez a stilus. Kesobb valaki emlitette h ez a lany leszbikus es baratnoje van. Onnan azt hiszem bekattant valami nalam es az agyamba mar az volt h uu vonzodok hozza meg tetszik es ilyesmi. Erzek egyfajta vonzodast de fogalmam sincs h ez igazi v mi ez lany irant en ilyet meg eletembe nem ereztem. Egy lany sem erdekel de o olyan mas nem tudom. Fogalmam sincs hogy mi ez de nagyon fura es megijeszt. Nem tudom ezt hova tenni. Valaki aki esetleg biszex/leszbikus v akárki kérlek segítsen mi ez. Anyával nagyon szeretnék erröl beszélni de fogalmam sincs hogyan mert nagyon zavar és depressziós vagyok emiatt. Szomorú vagyok hogy ez nem egészséges és el vagyok keseredve
Elolvastam.
De ki is nem egészséges? Az, hogy esetleg bivagy? Azzal semmi gond.
Inkább az nem egészséfes, ha nem tudod elfogadni magad.
Sarkosítva. Ha szexuálisan felizgat egy lány, akkor biszex vagy. Ha nem, akkor nem. Ha fiú sem, akkor aszexuális.
Megértelek hogy furcsállod, mivelé társadalmilag nem annyira elfogadott a homo és a biszexualitás.
Viszont volt egy Kinsley nevű pszichológus, aki szerintem minden ember biszex, csak különféle hatásokra (szociális, társadalmi, szülői) elfojtja magába a legtöbb ember a homo oldalát. Kinsley szerint minden ember egyfajta homo-hetero skálán elhelyezhető (ki melyikhez van közelebb) és idővel ez még változni is szokott egyénenként.
Hát én meg úgy vagyok. Hogy nem rég derült fény rá magamban hogy szerelmes vagyok de nem is akárkibe hanem egy lányba(az egyik barátnőm) én már azelőtt is éreztem hogy én többet érzek iránta mint barátság, de mivel heteró úgy döntöttem hogy nem mondom el neki mert szeretnék a barátja maradni attól még hogy én más hogy szeretem. De nem is ez a lényeg. Majd elkezdtem gondolkodni hogy akkor most mi van mert fiukba is voltam már szerelmes(párkapcsolatban még egyik nemmel sem) majd végül olvasgattam az interneten és úgy olvastam hogy akkor én biszexuális vagyok. És ezelőtt nem is voltam szerelmes csak fiukba. Majd még olvasgattam és aztán oda kerültem hogy vissza gondoltam hogy én igazából ezt az egészet mind végig elnyomtam magamban, több dolog miatt is eszméltem erre.
Amúgy én is szívesen megbeszélném valakivel a családban, de hát hogy is mondjam nem homofóbok meg semmi bajuk nincs az ilyennel csak valószínűleg azt nem gondolták hogy a lányuk is úgy mond "más" lesz.
És hát nem tudom őszintén úgy vagyok amíg nem lesz barátnőm addig nem mondom elnekik, csak utána.
Tudom nem tudtam segíteni de azért még is jó volt így kiírni magamból a dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!