Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi fiúk lányok vagy fiúk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi fiúk lányok vagy fiúk jönnek be jobban? És ki tudja ezt rólad otthon hogy bi vagy,?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, kb 15 éves korom óta éreztem hogy vonzódom a fiúkhoz,.. eddig még lányokkal voltam csak. Szóval házasság, együttlakás csak lánnyal jöhet szóba, ezt itthon senki se tudja rólam hogy bi vagyok. Mindig heterokent viselkedtem minden kozossegbe , nem is gyanitja rollam ezt senki. :) fiuval meg nem voltam... mivel a hazassag parkapcsolat csak lanyokkal letesitek fiukkal csak alkalmi kapcsolatot igy kb 60% lanyokhoz,,, 40% fiukhoz... rollad tudja valaki otthon hogy bi vagy? Lanyokat v fiukat szereted jobban? Lannyal hany evesen volt elso szex? Es fiuval? Van baratnod?
2021. júl. 8. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább a fiúkat. Nincs barátnőm, de volt és most egy pasival járok össze

Lánnyal 15 évese fiúval 17 évesen volt az első

2021. júl. 8. 19:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a lányok de még egyik nemmel sem voltam

23f

2021. júl. 8. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A fiúk olyan 90%-ban jönnek be...

Szóval a lányok szinte elhanyagolható mértékben jönnek be, emiatt még nem volt senkim.

A családomból meg senkinek nem mondtam el, viszont a barátaim tudják rólam.

22/f

2021. júl. 9. 09:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!