Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon is létezik ilyen pasi akinek ekkora golyói vannak?
Figyelt kérdés
Valamiért nagyon beindulok a hatalmas herezacskók láttán, sokkal inkább mint magától a pénisztől vagy annak méretétől.
Mennyire gyakori, hogy valakinek ekkora hatalmas golyói és zacsija legyen?
Szerintem lenyűgözőek!
link:
2021. júl. 6. 21:24
11/19 anonim válasza:
Régebben volt egy 40-es korú partnerem, neki volt hasonló. Nekem is nagyon tetszett szex közben, játszani vele, szopogatni de őt inkább zavarta a hétköznapokban.
F31
12/19 anonim válasza:
Nekem is nagy golyóim vannak de sajnos eddig nem találtam olyan lányt aki szeretne velük játszani pedig nagyon szeretném
14/19 anonim válasza:
A barátomé is kb. ilyesmi. Neki főleg akkor lógnak jobban, ha alapállapotban van minden. Ha szabadon vannak neki itthon, akkor ahogyan lép, teljesen lötyögnek benne a herék, ami látványra érdekes egy lány számára, fiúknak meg gondolom természetes. Azt nem tudom mit lehet olyankor érezni, de látszólag mintha nem venné észre, de biztosan lehet érezni, csak nem foglalkozik vele.
15/19 anonim válasza:
2-eske, nem unod még a disznóherélős történeteidet? Már több kérdésnél is találkoztam az ehhez hasonló irományaiddal. Nem heréltél te soha semmilyen kandisznót, viszont valamiért gyűlölöd a férfiakat. Talán azért mert neked egy sem jutott. Ezekkel a hozzászólásaiddal próbálod érzékeltetni, hogy mit tennél a férfiakkal ha módod lenne rá. De szerencsére nem lesz rá lehetőséged, mert egy ilyen perverz, szadista, torz lelkű, gyűlölettel teli nő a kutyának sem kell. Álmodozz csak tovább nyomorúságos pszichopata világodban magányosan, egyedül. Biztos vagyok benne, hogy további férfi nemiszervet érintő kérdéseknél is újra és újra meg fogsz jelenni a disznóherélős történeteiddel,mert mem bírsz magaddal. Súlyos mentális állapotban lévő 42 éves nő vagy, akinek sürgősen szakember segítségére van szüksége. Azok a sorok amelyeket itt leírtál a te tükröd, nézz bele mindennap és gondolkodj el, hogy szép-e amit látsz.
16/19 anonim válasza:
Nekem meg tetszik a here zacskóm és a két 4,5×3,5×2,5 centis hereim!Ha jobban lógnak,akkor biztos nagyon meleg van!Nemi ingerek hatására felhuzodnak és duzzadtan neki feszülnek a here zacskomnak!
17/19 anonim válasza:
Nekem is van ekkora tököm kb de egyik párom sem játszott vele eddig sajnos pedig igazán kipróbálnám!
18/19 anonim válasza:
2-es ha ez egy utalás volt a hölgytől nekem megverheti a golyoim csak ne vágja le!😉😉😉
19/19 anonim válasza:
Látnád nagyfaterom zsákját... 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!