Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a srác biszex lehet?
Van egy egyetemi csoporttársam, aki kissé zárkózott srác, viszont ahogy a napokban beszélgettünk.. van bennünk pár közös dolog, ami számomra picit gyanúkeltő (én pl. nem igazán ismerek olyan hetero srácot, aki Ava Maxot, Lady Gagát, vagy Ariana Grandet hallgatna), illetve a srácnak ismerkedési problémái vannak a nőkkel, így már egy jó ideje nem volt neki barátnője, holott rendszeresen sportol, szóval külsőre tökre megnyerő, illetve a személyisége is tetszik neki.
Próbáltam már nála enyhén puhatolózni, amire azt reagálta, hogy régebben neki is voltak ilyen "identitás problémái", hogy pontosan kik is tetszenek neki, de mára már letisztázódott benne, hogy csak a lányok, ami azért fura, mert tényleg évek óta nincs párkapcsolata, de még futó kalandja sem.
Ötletek?
Ezzel a hozzáállással szerintem ne te mond meg ki a normális és ki nem, valószínűleg te nem vagy az. :D
A kérdésre válaszolva:
Hát nekem kicsit “fura” hogy régen nem tudta eldönteni kik is tetszenek neki, lehet tényleg biszex, csak nem akarja bevallani saját magának sem, viszont az is lehet hogy tényleg csak a lányok tetszenek neki, kitudja..
Valahogy próbáld kideríteni, ha azért kérdezed mert tetszik, ha meg nem, akkor mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!