Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért marad valaki benne egy zsaroló kapcsolatba? Mit
tehetne?
Figyelt kérdés
Szóval van egy szexhaverom. 18 éves. A srácról nem tudják. Velem is kép nélkül talizott. Ki van éhezve a szeretetre így szex után mindig bújunk, simi, stb. Pár tali után kifakadt. 16 éves kora óta jár ugyanis egy sráchoz szexelni. Mert ő megmondta hogy ha nem teszi amit mond akkor elmeséli az osztálytársainak, stb hogy meleg. Mondtam neki hogy ezzel mehetne rendőrségre de ugye akkor is kiderülne otthon. Szóval ezért a srácot minden héten leszopja vagy ha mást akar akkor azt teljesíti. Volt hogy 2 vadidegen palit kellett leszopnia és szerinte azok fizettek a srácnak. Mesélt még mást is amit nem írok le de mondjuk úgy hogy durván visszaél a srác a helyzettel és ah annyira sajnálom mert annyira aranyos srác. Még csak 3 hete ismerem de olyan aranyos...
Szerintetek van bármi megoldás ebben? Csak mert elsőre én is azt mondtam jelentse fel, de ugye kéne bizonyíték is. Meg megértem hogy nem akar lebukni és tuti menne rendőrségi idézés a lakcímre, stb. A visszafenyegetés pont ugyanezért nem opció hisz ha mégis elárulja? A szülei homofóbok nagyon azt mondja. Hát gondoltam elmesélem hátha van valami jó ötlet.
2021. júl. 5. 09:13
1/10 anonim válasza:
Feljelentés.
2021. júl. 5. 09:15
2/10 anonymousreview60 válasza:
Rejtett módon hangfelvételt kell készíteni, amin a zsarolóval beismereteti, hogy szexuálisan kényszerítette és zsarolja. Ezután feljelentés.
2021. júl. 5. 09:20
3/10 anonim válasza:
Látom nem olvasta el az első kettő. Pedig leírta... Ha feljelenti kiderül otthon is. Azaz pont amit nem akar a kissrác az történik meg. Szerintem a megoldás max az lehet ha visszazsarolja. Vagyis vegye fel, stb majd mondja neki azt hogy annyira kiborult hogy elég. És ha elmondja se érdekli már de nem csinálja. Ha jó színész akkor összejöhet hogy a másik betojik. Sőt esetleg te kedves kérdező menj vele mert ha már ketten vagytok lehet jobban elhiszi. Én ezt tenném. Amúgy lehet gáz de engem felizgatott a story. Kicsit lennék a helyébe.
2021. júl. 5. 09:27
4/10 anonim válasza:
Tiltás mindenhonnan egyszerre nem lehetséges? Akkor nem tud zsarolni sem.
2021. júl. 5. 09:27
5/10 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy nem olvastam el a leírást, hanem arról, hogy így is a feljelentést tartom a legjobb módszernek. Ha az anyukát apukát annyira sokkolja is a melegség híre, kárpótolja majd őket a perrel nyert összeg.
2021. júl. 5. 09:43
6/10 anonim válasza:
A zsaroló gyerekről tudják, hogy biszex vagy homo? Mert ha nem, akkor valakinek le kellene vele feküdnie, és arról felvételt készíteni.
2021. júl. 5. 09:45
7/10 anonim válasza:
Perrel nyert összeg:D Ez nem amerika... Nagyon el vagy tévedve. A 3-as ötlete jó de a többi valóban nem megoldás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!