Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy nem is vagyok biszex? 30F
Figyelt kérdés
Voltam már pasikkal, orál, dugás oda-vissza.
De most azt fedeztem fel, hogy ha pl cukkinit dugok fel magamnak és úgy verem ki, akkor igazából az teljesen jó nekem. Lehet,hogy csak ehhez az érzéshez kellett eddig egy másik pasi? A smár sose vonzott, kapcsolatot nem is tudnék pasival elképzelni, meg miután elélvezek, már nem is vonz utána ez a dolog. A nők iránti érdeklődésem mindig megvolt.
2021. júl. 4. 13:35
1/3 anonim válasza:
Ilyen a biszexek nagy része, hogy nem vonzza őket a kapcsolat és a csók pasikkal, és szégyenlik elélvezés után.
3/3 anonim válasza:
A húst nem lehet helyettesíteni.Biszex vagy és akár hogy nem akarod,
akkor is fogsz pasival szexelni.Csak idő kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!