Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy találhatom meg a szerintem bi/meleg pasit ha csak annyit láttam, hogy gyakorikérdéseket néz?
Figyelt kérdés
Szóval láttam egy vékony színes hátizsákos pasit a buszon. Olyan 28-30 körüli. Én 19 vagyok. Néha rám nézett majd a telefonjára. Azt nyomkodta. Bejött nagyon pedig nem kifejezetten az a szépfiú. Szerintetek megtalálhatom? Az M3 Metrópótlón utazott tegnap.2021. júl. 4. 09:10
1/13 anonim válasza:
Szerintem esélytelen megtalálnod, ha csak ennyit tudsz róla hogy hol láttad, sok helyen megfordulhat - de az is lehet hogy nem utcára kijáró típusú csak ha muszáj.
2/13 anonim válasza:
Hát még olvashatja ezt. Mi van ha tényleg bi v meleg és pont ide jár?
3/13 A kérdező kommentje:
Reménykedek azért!
2021. júl. 4. 13:12
4/13 anonim válasza:
:D Illik rám a leírás. Gondoltam jelzem. M3 vonalon szoktam utazni. A hátizsákom egy Adidas zsák színes csíkokkal. :D És megszoktam nézni a szexi fiúkat utazás közbe :D
6/13 anonim válasza:
Akár illhetne rám is a leírás, de az én szürke-sötétkék hátizsákom aligha nevezné valaki színesnek :(
7/13 A kérdező kommentje:
Hát gondoltam elmesélem, hogy a 6. kommentelővel felvettem a kapcsolatot.:) Úgy tűnik Ő volt az :) De ennek az esélye kb semmi volt :D Még a képet várom róla de a leírás pontosítása alapján passzol.
2021. júl. 7. 09:23
8/13 anonim válasza:
Na erre kíváncsi vagyok most. 😁. Ha tényleg itt van akit keresel, akkor te nagyon nagy mázlista vagy 😁
9/13 anonim válasza:
Azta, ez de kemény! Irigyellek...
10/13 A kérdező kommentje:
Anno nem reagáltam erre. A srác volt az. Csak sajna kiderült, hogy kb hetente dug új és új srácokat.:(
2021. nov. 28. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!