Szerintetek a gyakorikérdéseken sok a látens meleg?
Kérlek ne!:)
Napokban Youtubeon böngésztem, aztán találtam egy videót, amiben a pali azt kifogásolja, hogy a Népliget mekkora szopoda vagy hogy a Westend wc-ben vagy bármilyen más plázáéban szét vannak furkálva a falak, mert azon szopkodják le egymást.
Erre kommentek között a melegek:
Ugye a jól megszokott, kétségbeesett "mert ha nem szereted a melegeket, akkor te is meleg vagy, csak látens vagy meg bla bla bla" meg a többi ostobaság.
Soha, ismétlem soha nem láttam még olyat, hogy egy meleg elítélt volna bármit is, amit melegek tesznek.
Ez kb olyan, mint az a cigányasszony, aki megmagyarázta, hogy szegény mentősöket nem akarták bántani a cigányok, csak épp úgy jött össze.
Érdekes játék, hogy megértsetek minket, minden egyes "b.u.z.i", "homokos", "meleg" stb. szó helyére helyettesítsétek be a "balkezes" szót. Szerintem ezzel lehet legjobban megmagyarázni ennek az egészek az abszurditását.
Kezdésnek:
"Szerintetek a gyakorikérdéseken sok a látens balkezes?
Egyes válaszok elég gyanúsan izzanak a gyűlölettől. Ezt úgy írom, hogy én is a balkezesek házassága ellen szoktam kommentelni."
"A balkezeseket már rég be kellett volna tiltani."
"Soha, ismétlem soha nem láttam még olyat, hogy egy balkezes elítélt volna bármit is, amit balkezesek tesznek."
És így tovább. A nevetés mellett ez segíthet megérteni minket és csökkenteni a gyűlölködést.
Kedves 9-es, szeretnél te balkezes lenni.
Másrészt egy balkezes életvitele semmiben nem különbözik egy jobbkezesétől, ellenben egy homokosé a heterotól eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!