Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szűz meleg/bi srácok, mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz meleg/bi srácok, mennyire vonzó vagy taszító a gondolata, hogy egy idősebb pasi lesz*pna?

Figyelt kérdés

Vonz? Taszít? Többet akarnál esetleg?

(Kort is légyszi!)

2021. júl. 2. 11:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajna csak fiatalabbal okés. Mármint nálam fiatalabbal. 29 vagyok.
2021. júl. 2. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Ja és csak srác nem volt. Csaj volt mindig
2021. júl. 2. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szopni okés. Szopatni már nem vonzana.
2021. júl. 2. 13:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

20 éves voltam amikor az elso komolyabb szexkapcsolatim kialakult. Harom honapig tartott es a partnerem egy otvenes eveiben jaro pasi volt. Ne igy terveztem, de igy alakult. Nem bantam meg egyaltalan. Nagyon sokat tanultam tole, es elveztem minden alkalmat. Annyira figyelmes es kedves volt hogy hamar osszehangolodtunk szexualisan. Kinondottan jo testu sportos ficko volt.

Persze ez a tapasztalat nem azt jelenti, hogy csak idosebb pasikkal jonnek ossze. Inkabb ugy mondanam, a kor masodlagos szamomra egy szexkapcsolatban.

2021. júl. 2. 14:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ápolt férfiról beszélünk, akkor vonzó nagyon.

bi 31 (szűz)

2021. júl. 2. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
Attól függ, hogy mennyi az annyi
2021. júl. 3. 10:04
 7/7 anonim ***** válasza:
56%
Ha van olyan akinek bejönne, ha egy 42 éves pali szopná, az nyugodtan írhat!, imádok szopni...
2021. júl. 3. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!