Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok a szájba dugás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok a szájba dugás élvezetes vagy csak videóban az?

Figyelt kérdés
Néha elgondolkozom, hogy egyszer egy srác szájbadugjon vagy én őt. De ez olyan mint a videókban? Élvezik azok akiknek a száját dugják?
2021. júl. 2. 11:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az túl durvának tűnik, csak a sima szopás, ami bejön, és izgat.
2021. júl. 2. 11:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy srác dugott szájba és azt hittem majd bejön a dolog. Itt ismertem meg. 17 körül volt. Élőben nem jött be és ő meg elég erőszakos volt. Mikor kivettem a számból a farkát, mert nem jött be és mondtam neki, hogy hagyjuk akkor közölte, hogy ha már utazott 40 percet akkor végig csináljuk. Visszarakta a számba és folytatta. Újra kivettem. Ekkor egy pofon követte a mondatait. Hamar elsült. 2 perc lehetett kb a pofon után. Rohadt sok spermája volt. Ezután soha nem próbáltam ki újra mert ez eléggé felkavaró volt. Most így felidézve is beugrott a srác arca, stb. Biszex volt. El se merem képzelni mit csinál csajokkal. Mivel izmos volt így inkább én se ellenkeztem. De amúgy szerintem csak fantáziában szexi ez, élőben nem. Mint a BDSM. Az is izgat de nem próbáltam ki még. Igaz ott a másik oldal tetszik.
2021. júl. 2. 11:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mélytorkozásnak hívják

Adni nagyon szeretem, nagyon élvezetes, nem veszélytelen.

Van aki szereti kapni, van aki nagyon nem és farok függő is.

2021. júl. 2. 11:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
En szeretem adni es kapni is a szájba dugást vagy ha tövig nyomja le, mélytorkozást. De csak úgy ha figyelünk egymásra és nem dúrván, erőszakosan.
2021. júl. 2. 11:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Akinek kicsi, azzal izgató és élvezetes.
2021. júl. 2. 11:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki szereti a durvulást, annak élvezetes, ahogy pl nekem is, de gondolom hogy ez a kisebbség.
2021. júl. 2. 12:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Normális sráccal, aki odafigyel, szeretem, de méretfüggő is azért.
2021. júl. 2. 18:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez fejben dől el, hogy számodra az lenne-e.
2021. júl. 4. 09:50
 9/11 youngboy26 ***** válasza:
100%
Én a adni és kapni szeretem a cumit, mélytorok is bejön, mint adni kapni, de a szájba sülni nem szeretem, azt viszont ellenzem! ugyanúgy adni és kapni
2021. júl. 8. 10:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én élveztem mikor megdugták a számat
2021. júl. 8. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!