Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan tudnám élvezetesebbé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám élvezetesebbé tenni az önkielégítést?

Figyelt kérdés

Kezdem unni már ahogy magamnak csinálom simán, vibrit meg ott ahol lakom nem tudok venni. (Online nem rendelek soha alapból drágább dolgokat)

Mit tudnátok ajánlani hogy lehetne jobbá tenni az élményt magunknak?

(Nem akarok chatsexelni és nem vagyok kíváncsi a "menj pasihoz" dologra, jó okom van arra hogy ne menjek)

21/L

2021. márc. 17. 14:26
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Mi az a jó ok, ami miatt pasi kizárva?
2021. márc. 17. 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

"Online nem rendelek soha alapból drágább dolgokat"

Nem olyan drágák azok, hogy ne lehetne egyet online rendelni. Ez csak kifogás.

2021. márc. 17. 14:41
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Vibrit már lehet kapni a drogériákban az óvszereknél, nézz körül jobban :)

De ha olcsót akarsz, akkor irány a zöldséges egy méretesebb répáért vagy uborkáért.

2021. márc. 17. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
vékonyszálú harisnyanadrágot vegyél fel, aztán vagy zuhanyzó rózsa, vagy porszívó izgatása csúcsra visz. Nekem eddig mindig bejött
2021. márc. 17. 15:40
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Fésűvel? Párnával?
2021. márc. 17. 20:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk egy partnerrel.Miért van hogy sokaknak csak az önkielégítés.

Egy partnert semmi sem pótolja.

2021. márc. 20. 11:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mostanában fürdés után, törölközővel a kedvencem.

Úgy helyezkedek el a széken, mintha félig ülő, félig fekvő helyzetben lennék, így megtalálom a számomra tökéletes szöget, ahogy a legjobban esik az izgatás. Lényegében ezt is a ujjammal csinálom, de teljesen más érzet.

Olyan törölközőt választok, ami bár puha, az anyaga egy kicsit “smirglisebb”, mint egy nyelv. 👅 A tükör előtt még nézni is tudom magam. Kicsit tovább tart, mint klasszikus módszerrel, az ágyon fekve, de utána olyan orgazmusom van, amiből egy is elég a teljes kielégüléshez.

A másik pedig az elektromos fogkefe. Amit viszont mindig betéten és bugyin keresztül használj, nehogy “bedarálja” a bőrödet.

Ez a biztos siker egyik kulcsa, és változatos pózokban, változatos mozdulatokkal, körkörösen masszírozgatva az egész területet, vagy csak a csikló körül izgatva is kipróbálhatod. Csinálhatod háton fekve, ülő helyzetben, így lágyabb, de “kutyusban” nyújtja a legintenzívebb élményt.

2021. márc. 20. 11:58
 8/9 A kérdező kommentje:
6. A partnert tényleg semmi nem pótolja, de, mint írtam bizonyos okok miatt nem akarok partnert egy jó ideig. Őszintén szólva rettegek a férfiaktól egy ideje. Leginkább a kapcsolatoktól.
2021. márc. 20. 13:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Tekerd le a zuhanyrózsát a csőről és a vízsugarat irányítsd a csiklódra, változtathatod a nyomást, hőmérsékletet. Gyorsan és intenzíven fogsz elélvezni
2021. máj. 8. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!