Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit szólna ez a nő, ha csikizn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólna ez a nő, ha csikiznék a talpait? (ti megcsikiznétek neki amúgy?)

Figyelt kérdés
[link]

2021. júl. 2. 11:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem hoztad meg a kedvem. Semmi nőies nincs benne, leszámítva a cickóit, amik nem igazán nagyobbak, mint egy jól kigyúrt férfi mellizma. A frizurája meg kimondottan férfias.

Biszex vagyok, de nem tudnék vele semmit se kezdeni, akár nő, akár férfi.

2021. júl. 5. 07:06
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Huh nagyon nem szimpi. Nem csikiznèm.
2021. júl. 20. 20:23
 13/20 A kérdező kommentje:
Ajj, sehogy se tudom szimpivé tenni?😢Egy picit se "foglalkoznátok" vele?
2021. júl. 21. 08:56
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
De, foglalkoznék vele. Tessék. Most jobb lett a napod? Vagy elélveztél ettől, hogy leírtam? Mit érdekel téged? Nem ismered se te, se én, se senki, aki ideírt, és soha az életben nem fogsz közel kerülni a talpaihoz, ezt te is tudod. Mi értelme van ennek az egész kérdésnek?
2021. júl. 21. 09:06
 15/20 A kérdező kommentje:

Megmondom, mi értelme. Figyelj csak: ...nagyon figyelj...dobpergés...ééés...VICC! POÉN! TRÉFA! HÜLYÜLÉS! SATÖBBI... SATÖBBI...

huhh!😫 Ilyen egyszerű, gondoltad volna?😲

2021. júl. 21. 09:26
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem úgy tűnt, mint ami vicc, mert pl. nem a humor kategóriába tetted. Szerintem amúgy nem annak szántad, csak most találtad ki.
2021. júl. 21. 11:03
 17/20 A kérdező kommentje:
Pedig eskü, annak szántam. Anno első körben oda írtam ki ugyanezt a kérdést, de onnan törölték valamiért, persze konkrét magyarázat nélkül, arra jöjjek rá magamtól, miért...😵 Álmomban nem gondoltam volna, hogy pont abból a kategóriából kidobnak ezzel a kérdéssel, őszintén hamarabb számítottam rá, hogy innen leszek kiebrudalva...🤔
2021. júl. 21. 11:08
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Ez esetben csak simán nem volt vicces.
2021. júl. 21. 11:18
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én az izmos derekát megnyomkodnám. Reakcióját várva rànevetnék. Lehet, hogy még senki nem nyúlt így hozzá, és érdekelné, milyen lehet egy kicsit tovább. Azért mert kűzdő sportos, még lehet, hogy jól esne neki. Nem támadna vissza, inkàbb élvezné!
2024. júl. 17. 08:05
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy judózó barátnőm. Felkínàlta, és kb fél órát csikiztem. Egyszer csak felült és azt mondta;

Ez jobb volt mint egy izzadós dugàs. Eddig nem tudtam.

2024. júl. 17. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!