Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólna ez a nő, ha csikiznék a talpait? (ti megcsikiznétek neki amúgy?)
2021. júl. 2. 11:07
A kérdező szavazást indított:
Tébolyult haragra gerjedne s ordibálva szétrugdosna mindenkit maga körül
Megvonná a vállát és nagyokat ásítozna
Cukin nevetgélne, mint egy ovis kislány és csordogálna a könny a szeméből
14 szavazat
1/20 anonim válasza:
Én bevállalnám: elsőre szerintem unottan nézné, ahogyan csikizem, mert nem csikis, majd egyszer megunná, és dominánsan közölné, hogy masszírozzam meg inkább neki a talpát. Majd egy pillanatban egy gyors rúgást alkalmazva kiütne, és megszabadulna tőlem.
2/20 anonim válasza:
Eléggé randa. Hozzá nem nyúlnék.
3/20 A kérdező kommentje:
#1 Nahát, nem is számítottam válaszokra, ezért indítottam szavazást, hátha arra jobban vevő mindenki, úgyhogy nagyon köszi a választ, tetszik a gondolatmeneted! :D
#2 Megértem, hogy nem tetszik, direkt a poén kedvéért kerestem egy nem éppen átlagos nőt. :)
2021. júl. 2. 17:54
4/20 anonim válasza:
Megtaláltad a legrosszabb rémálmom?
6/20 A kérdező kommentje:
2021. júl. 4. 06:46
7/20 anonim válasza:
Ez férfi!
Bottal sem érnék hozzá!
8/20 anonim válasza:
Van egy lány akinek ha csikizem a talpát szexuális ingere támad!
10/20 A kérdező kommentje:
#7, Az életemre esküszöm, hogy nő! 😂
#8, Lehet, ha a képeken látható szépségnek is csikiznéd a talpait, előjönne belőle a nő! 😉
#9, Látod még a közelben is van! 😃
Hoztam nektek még képeket. Az első kettőt azért, mert azokon nagyon "cukor", az utolsón pedig a lábai láthatók! 😉
Hátha most már tényleg meghoztam a kedveteket! 😁
2021. júl. 4. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!