Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pasiként bukok a biszex csajokra, akkor én is lmbtq lehetek? :)

Mert először volt az lmbt, és csak aztán hozták fel a queert. Amit megjegyezném, hogy NEM mindenki használja magára.
Amúgy ezt a kérdést komolyan írtad ki, vagy csak jó viccnek gondoltad?
Értem, de ezt fogalmat hozzácsapták a régiekhez. Így az lmbtQ olyan, mint egy szóismétlés. Mert akkor minden lmbt Q is egyben. Függetlenül attól, hogy van egy szűkebb önmeghatározása is.
Komolyan gondoltam e? Félig, meddig, igen. Mi van, ha valaki kifejezetten az lmbt csajok/srácok tetszenek, de ellenkező neműben? Erre nincs egy betűszó?
Egyébként ez onnan jött, hogy egymástól függetlenül, külön-külön, egymást nem ismer kiderült: gyerekkori haveromnak és nekem is biszex barátnője lett az elmúlt 6-12 hónapban.
Mi van, ha ez is egy kattanás?

"Mi van, ha valaki kifejezetten az lmbt csajok/srácok tetszenek, de ellenkező neműben? Erre nincs egy betűszó?"
Szerintem nincs, vagy én nem tudok róla, de arra van, ha valaki heteróként csak heteróval jönne össze, az a szuperheteró.

"Mi van, ha ez is egy kattanás?"
Nem hiszem.
Fontos, hogy ezek nem "bulibiszex" csajok, akik piásan smárolnak nőkkel...
Hanem nőkkel éltek kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!