Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pasiként bukok a biszex csajokra, akkor én is lmbtq lehetek? :)
Figyelt kérdés
2021. júl. 1. 20:07
1/19 anonim 

válasza:

Ha csajokra buksz, az normális, nem lépsz be az abnormálisok körébe.
2/19 anonim 

válasza:

Engem is vonzanak, de ettől még hetero vagyok.
3/19 anonim 

válasza:

A lány szexualitása semmiben nem befolyásolja a tiédet, ugyanúgy hetero vagy.
4/19 anonim 

válasza:

Mit gondolsz, ha férfiként nők tetszenek, akkor leszbikus, meleg, biszex, transz vagy quir vagy?
5/19 A kérdező kommentje:
Sajnos a kvirről lövésem nincs mi az. Nem értem. Próbálták elmagyarázni nekem, de nem fogta fel az agyam, buta boomer vagyok.
2021. júl. 1. 20:33
7/19 anonim 

válasza:

Ne akarj azok közé tartozni, az első sorban egy politikai csoport, nem alternatív szexuális vonzódás támogató emberek halmaza.
8/19 anonim 

válasza:

Tökmindegy mi az a queer, a lényeg, hogy onnantól kezdve, hogy férfiként nőhöz vonzódsz, és a férfiakhoz nem, heteró vagy.
Okkkk belemagyarázhatjuk, hogy férfi testbe zárt leszbikus nő, de... na, érted a lényeget, remélem:D
9/19 A kérdező kommentje:
Férfi testbe zárt leszbikus nő, aki féfinek tartja magát.
Jó, de vannak ezek az lmbtq bulik, tök cuki csajokkal. Nyilván a leszbikre nem akarok rámaszni de vannak biszexek is.
2021. júl. 1. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!