Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő biszex srácok ti hogy találtatok rá az elsőre?
Nálunk a koliban gyakran előfordult a srácokkal, hogy masszíroztuk egymást. No homo, tehát semmi ilyen jellegű ok nem szerepelt benne. Kizárólag azért, mert jól esett, vagy alkalmanként azért is, mert tesin, vagy edzés közben meghúzódott az izmunk, esetleg görcsölt, stb. Tehát simán "sportmasszás".
Az egyik eset gyúrt az egyik haverom (a többiek már aludtak). Aztán masszírozás közben elkezdte puszilgatni, csókolgatni a nyakamat, hátamat, vállamat. Mondtam neki, hogy fejezze be, mert már áll a f @szom. Azt mondta, hogy az övé is. Hátranyúltam, és tényleg.
Ekkor mondtam neki, hogy verjük ki egymásnak. Rögtön belement. Kimentünk a wc-re és elkezdtük verni egymásnak. Aztán megkérdezte, hogy be merem-e kapni. Mondtam neki, ha bekapod, akkor én is.
Mosolyogva rábukott, aztán pedig én következtem. :)
#2 vagyok
Ugy jott, hogy ramarkolt a farkamra viccbol es ravagtam vedd elo ha mar fogdosod es igy indult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!