Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti hol találtatok csajokat camszexelés céljából? 25/F
Már mindenféle chates oldalon próbálkoztam, de eddig sajnos nagyon kevesen mentek bele, de szerintem arc nélkül nincsen semmi probléma a dologban.
Tudom, hogy élőben kellene szexelni inkább, csak akinek nincsen partnere rá, annak nagyon nehéz találni valakit.

Kamionos vagyok, de mellé sportos a testalkatom, így elég könnyű csajt szerezni.
ha van pihenőidőm, felnézek valamelyik oldalra, ahol reggelve vagyok, és keresek egy nőt.
Rengeteg kiéhezett nő van, csak tudni kell megtalálni őket.
Általában ha elmondom nekik hogy kamionos vagyok, mindig beizgulnak, sokszor ők írnak rám napközben hogy mikor lesz pihenőm, és mikor lehet camerázni:)

Még soha nem találtam itt, pedig próbáltam keresni.
F/28

Lehet csak én nőttem ki belőle, de ma miért izgató egy idegennel kamerázni, kiverni? Nem ésszerűbb inkább egy szexpartnert találni? Amikor már a 15 évesek is jobbra-balra szexelnek... Ha "sürgős" kiveri az ember egy videóra, képre. Ha ráér akkor meg keres valakit, nem?
37F

Na majd ezen az oldalon szétnézek.
Ezeknek a csajoknak miket szoktál írni face-n, hogy belemenjenek a dologba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!