Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 56 éves nő ismerősöm, szerintetek a nőkhöz(is) vonzódhat? 21/L
A nő a szomszédom, jókat szoktunk beszélgetni, tehát alapból jóban vagyunk. Volt egy-két érdekes húzása az utóbbi időben:
- Kertünkben dumálgattunk, leguggoltam bekötni a cipőmet, erre ő gügyögve mondja: "Kilátszik a popód, milyen kis cuki" és még meg is cirógatta a fenékvágatomat.
- Máskor, ugyancsak beszélgetünk, nyújtóztam, erre: "Rám mosolygott a köldököd" és simizi a hasamat.
Egy harmadik esetben mondjuk ludas voltam, gyerekkori képeit nézegettük, szégyellte egy pelenkás képét, én kekeckedésből elkaptam a keze elől, ő meg rám mászott és csikizett, hogy adjam vissza neki.
Szerintetek ezek jelentenek valamit a kérdésemre nézve? Csak ilyen a személyisége, vagy vonzódik a nőkhöz(is), akár konkrétan hozzám és szerintetek jelenleg mi van köztünk?
Ja még annyi, hogy néha puszi-puszival köszönünk egymásnak, de egyik alkalommal véletlenül a számra adott puszit. (legalábbis véletlennek mondta és mélyen elnézést kért.)
sztem bejelzett nala a női gaydar
Hozd ki a legtobbet a szitubol
Ismerős és úgymond "megtapizott"
Ez elég gyanús, bár így is nehéz megmondani hogy ő lezbi-e.csak úgy tudhatod meg ha kezdeményezel felé hátha bejön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!