Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van egy 56 éves nő ismerősöm,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy 56 éves nő ismerősöm, szerintetek a nőkhöz(is) vonzódhat? 21/L

Figyelt kérdés

A nő a szomszédom, jókat szoktunk beszélgetni, tehát alapból jóban vagyunk. Volt egy-két érdekes húzása az utóbbi időben:

- Kertünkben dumálgattunk, leguggoltam bekötni a cipőmet, erre ő gügyögve mondja: "Kilátszik a popód, milyen kis cuki" és még meg is cirógatta a fenékvágatomat.

- Máskor, ugyancsak beszélgetünk, nyújtóztam, erre: "Rám mosolygott a köldököd" és simizi a hasamat.

Egy harmadik esetben mondjuk ludas voltam, gyerekkori képeit nézegettük, szégyellte egy pelenkás képét, én kekeckedésből elkaptam a keze elől, ő meg rám mászott és csikizett, hogy adjam vissza neki.

Szerintetek ezek jelentenek valamit a kérdésemre nézve? Csak ilyen a személyisége, vagy vonzódik a nőkhöz(is), akár konkrétan hozzám és szerintetek jelenleg mi van köztünk?

Ja még annyi, hogy néha puszi-puszival köszönünk egymásnak, de egyik alkalommal véletlenül a számra adott puszit. (legalábbis véletlennek mondta és mélyen elnézést kért.)

2021. júl. 1. 15:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyanús…… de te élvezed a szitut,vagy problémaként éled meg?
2021. júl. 1. 15:37
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát, titokban élveztem, bár ezt igyekeztem nem nagyon kimutatni, viszont amikor az előbb leírt dolgokat csinálta velem, csak nem tudtam elfojtani egy-egy pirulós-mosolyt. Az van, hogy én leszbikus vagyok ugyan, de ő erről (elvileg) nem tud. Amikor megismerkedtünk egymással és még csak épphogy kezdtünk beszélgetni, én azt füllentettem neki, hogy a fiúk érdekelnek, csak most pillanatnyilag nincs kapcsolatom, aztán meghagytam őt ebben a hitben, mert akkor még nem tudtam, mennyire bízhatok benne, de most sem nagyon tudom még, mit gondoljak. Az ő szerelmi/szexuális élete nemigen került sose szóba.
2021. júl. 1. 15:50
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

sztem bejelzett nala a női gaydar

Hozd ki a legtobbet a szitubol

2021. júl. 1. 16:08
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
Látom visszatért az ihlet! Már régen írtál, de megnyugodtam, hogy még mindig színes a fantáziád.
2021. júl. 1. 16:09
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy vonzódik Hozzád,számomra eléggé fura ez a tipitapi. Az is lehet,h tudja azt,hogy leszbikus vagy és szándékosan provokál,h vedd a lapot. Sok nőben van bi hajlam,és egy csinos fiatal lány beindíthatja a fantáziájat. Ha ennyire jó viszonyban vagytok kérdezz rá,hogy mi a véleménye Rólad,mint nőről? Biztos kiderül a válaszreakciójából amit szeretnél tudni.
2021. júl. 1. 16:14
 6/15 anonim válasza:
100%

Ismerős és úgymond "megtapizott"

Ez elég gyanús, bár így is nehéz megmondani hogy ő lezbi-e.csak úgy tudhatod meg ha kezdeményezel felé hátha bejön:)

2021. júl. 1. 18:16
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Akármi is, írd majd meg, mi lett belőle.
2021. júl. 1. 19:36
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy próbáltok segíteni! :) Nem akarom hirtelen lerohanni, de mindenképpen fogok én is jeleket küldeni neki, most már tényleg muszáj kiderítenem, hogy is állunk. Meg fogom majd írni, lett, már csak hálából is, amiért foglalkoztok a gondommal, de légyszí drukkoljatok, hogy összejöjjön minimum szexkapcsolat, de akár rendes párkapcsolat is. Kicsit magamba nézve, nagyon örülnék neki. :)
2021. júl. 1. 20:25
 9/15 A kérdező kommentje:
*mi lett
2021. júl. 1. 20:26
 10/15 anonim ***** válasza:
84%
21 évesen egy 56 évessel akarsz rendes kapcsolatot? Ez elég érdekes……
2021. júl. 1. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!