Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elmondani a barátomnak?
24/L vagyok pasim 25 biszexuális vagyok erre kb 2 éve jöttem rá a kapcsolatom 4 éves eddig nem mertem elmondani a barátomnak a dolgot hogyan kezdjek hozzá?
(Egyrészt azért sem könnyű mert 3x megcsaltam egy lánnyal és ez a dolog már nagyon zavar mert szeretem a pasim visszont a szex fantasztikus a lányokal)
Egyrészt a biszexualitást meg tudjátok oldani hármas felállással. A pasik általában szeretik is a 2 lány, egy csávó szitut.
Másrészt ha a barátod lennék és megtudnám, hogy volt már részed lányokkal szexbe és mindezt a kapcsolat alatt, én két lábbal rúgnálak ki az ajtón. A hűség nem azon múlik, hogy milyen a szexualitás.
szerintem simán mond el neki.
pl igyatok meg egy egy pohár bort, teremnt jó hangulatot (ne szexet) csak oldott jó levegőt, és akkor nyílj meg neki.
azt ne mond sztem, hogy már 3x voltál csajjal a háta mögött.
esetleg hogy nemrég fedezted fel magadban ezt, nem tudsz vele mit kezdeni, de úgyérzed másképp is nézel a lányokra
és majd ha netán ő feldobja, hogy akkor 2 lány 1 fiu, mondhatod, hogy pl lenne ötleted kit kérdezzetek meg (és írsz annak akivel már 3x voltál)
Sehogy. Dobd be a "túl jó vagy nekem" meg a "Fiatal vagyok és ki kell még élveznem az életet" kártyát, és jöjj össze a másik csajjal.
3x megcsaltad és úgy érződik bár ez bánt, és nyomja a lelkedet megtennéd újra. Egy komoly és hosszú párkapcsolat alapja az őszinteség és bizalom. Köztetek ez már nincs meg sajnálom. Így ennél már csak rosszabb lehet (még akkor is ha ideiglenesen a párod úgy érzi ő a legszerencsésebb mert 2 nővel lehet egyszerre. A fejében ott lesz végig, hogy te már félreléptél és újra megteheted stb)
Szar ügy.
Miből gondolod, hogy a biszexualitás felmentés a hűtlenségre? Nekem teljesen mindegy lenne, hogy férfivel vagy nővel (de akár ufóval) csal meg, a megcsalás az megcsalás
Hagyjátok már.
Le is írta hogy tudja hogy nem mentség a megcsalásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!