Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan tudom elmondani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom elmondani a barátomnak?

Figyelt kérdés

24/L vagyok pasim 25 biszexuális vagyok erre kb 2 éve jöttem rá a kapcsolatom 4 éves eddig nem mertem elmondani a barátomnak a dolgot hogyan kezdjek hozzá?

(Egyrészt azért sem könnyű mert 3x megcsaltam egy lánnyal és ez a dolog már nagyon zavar mert szeretem a pasim visszont a szex fantasztikus a lányokal)

2021. júl. 1. 08:14
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

Egyrészt a biszexualitást meg tudjátok oldani hármas felállással. A pasik általában szeretik is a 2 lány, egy csávó szitut.

Másrészt ha a barátod lennék és megtudnám, hogy volt már részed lányokkal szexbe és mindezt a kapcsolat alatt, én két lábbal rúgnálak ki az ajtón. A hűség nem azon múlik, hogy milyen a szexualitás.

2021. júl. 1. 08:17
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

szerintem simán mond el neki.

pl igyatok meg egy egy pohár bort, teremnt jó hangulatot (ne szexet) csak oldott jó levegőt, és akkor nyílj meg neki.

azt ne mond sztem, hogy már 3x voltál csajjal a háta mögött.

esetleg hogy nemrég fedezted fel magadban ezt, nem tudsz vele mit kezdeni, de úgyérzed másképp is nézel a lányokra

és majd ha netán ő feldobja, hogy akkor 2 lány 1 fiu, mondhatod, hogy pl lenne ötleted kit kérdezzetek meg (és írsz annak akivel már 3x voltál)

2021. júl. 1. 08:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Első! Igem tudom hogy nem szexualitás kérdése a megcsalás ez nemtől független szóval nem mentesíteni akarom magam a dolgok allól pusztán csak leírtam a tényt
2021. júl. 1. 08:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Dobd be a "túl jó vagy nekem" meg a "Fiatal vagyok és ki kell még élveznem az életet" kártyát, és jöjj össze a másik csajjal.

3x megcsaltad és úgy érződik bár ez bánt, és nyomja a lelkedet megtennéd újra. Egy komoly és hosszú párkapcsolat alapja az őszinteség és bizalom. Köztetek ez már nincs meg sajnálom. Így ennél már csak rosszabb lehet (még akkor is ha ideiglenesen a párod úgy érzi ő a legszerencsésebb mert 2 nővel lehet egyszerre. A fejében ott lesz végig, hogy te már félreléptél és újra megteheted stb)

2021. júl. 1. 08:25
 5/10 A kérdező kommentje:
4/4 őszinte leszek hozzád! Nagyon jól megragadtad a dolgot és igazad is van megtettem 3x és megtenném 4x is emiatt szégyelem magam! De ez nem a barátom hibája őmindent megtesz értem érzelmileg és szexuálisan is ezzel nincs is baj de sajnos nem tudom elnyomni magamban azt hogy vonzódom a nőkhöz és hogy kívánom is őket szexuálisan első alkalom után kb mint ha kicseréltek volna minden téren!
2021. júl. 1. 08:33
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Mondd el neki, aztán attól függően hogy mit szól hozzá, dobd fel neki esetleg a hármas lehetőségét is 🤷‍♂️
2021. júl. 1. 09:13
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
Nekem nyugodtan elmondhatnád.
2021. júl. 1. 10:40
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

Szar ügy.

Miből gondolod, hogy a biszexualitás felmentés a hűtlenségre? Nekem teljesen mindegy lenne, hogy férfivel vagy nővel (de akár ufóval) csal meg, a megcsalás az megcsalás

2021. júl. 1. 10:58
 9/10 anonim ***** válasza:
87%

Hagyjátok már.

Le is írta hogy tudja hogy nem mentség a megcsalásra.

2021. júl. 1. 11:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond el neki teljesen oszintén, hogy biszex vagy és hogy a noket is kívánod. Viszont azt ne mond el neki, hogy megcsaltad 4 novel már. Nem szép hazudni, de néha célratoro. Inkább mond azt, hogy elotte már voltal novel, és nagyon élvezted, és hogy utobbi idoben megint nagyon rajtad van a vágy. Hogy sajnálod, de ez van. Utána ajánld fel neki, hogy mit szolna, ha bevennétek hármasba még egy csajt. Hogy így ki tudnád élni a fantáziádat is. Nézd, ha elfogado a bisexualitásod felé, akkor belemegy. ELvégre a legtobb pasinak ez csak jo hogy van plusz egy no az ágyban neki. Ha pedig egyszeruen kiveri nála alapbol a biztosítokét, akkor meg mindegy hogy lesz hármas, nincs hármas, vagy hogy mi lesz, mert valoszinu h szakít majd. Ugy hogy az egyenes út a legrovidebb. Max a megcsalásokat tartsd magabna. Megbántani felesleges a pasit szerinte. Dontse el, dolgozza fel a bisexualitásod utána meglátjátok mi lesz tovább.
2021. júl. 1. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!