Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A férjem biszexuális és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem biszexuális és kiakarja élni ezeket a hajlamait, ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Mindketten 30 évesek vagyunk, 6 éve vagyunk együtt, most mondta el, hogy biszexuális, és előttem inkább férfiakkal volt kapcsolata, passzív szerepben, és hogy most már, hogy 6 éve nem volt férfival, egyszerűen nem bírja, nem akar megcsalni, azért mondta el, hogy megtudjuk beszélni és rábólintsak. Állítása szerint nagyon szeret szopni és neki az nem lenne kielégítő, hogyha én megdugnám felcsatolhatóssal, mert neki egy igazira van szüksége és azt akarja hogy belé és a szájába élvezzenek.

Teljesen összetörtem, egyébként nagyon férfias, a házasságunk tökéletes, a szex is jó, mindemellett tényleg nagyon jó ember, jobbat nem is találhatnék nála, de én ebbe nem tudok belemenni.

Bánt az is,hogy éveken át ezt eltikolta előttem, azt hittem, hogy heteró, bár sokszor gondoltam arra, hogy biszexuális, pl. szex közben szopta az ujjamat, meg többször megujjaztam a fenekét, meg is kérdeztem tőle, hogy esetleg vonzódik-e a férfiakhoz, majd azt mondta, hogy ez nem jelent semmit és lelkiismeretfurdalásom volt, amiért meggyanúsítottam, most pedig kiderül, hogy tényleg biszexuális, sőt imádja a férfiakat.

Azt mondta, hogy én is lefeküdhetek férfiakkal persze, hogyha ezt neki is engedem, de én nem vágyom másra, csak a férjemre.

Esetleg még úgy benne lennénk, ha hármasoznánk, de az is csak egy másik biszexuális férfival menne, viszont ebben sem vagyok biztos, hogy menne nekem.

Attól is félek, hogy a férjem beleszeret másba,mivel másokkal szexelne. Vagy hogy engem kevésbé kívánna.

Vannak olyan nők, akikkel történt ilyen, vagy hasonló?

Illetve férfiak válaszát is várom, akik a feleségük mellett szexelnek férfiakkal, szeretitek ugyanúgy a feleségeteket? Ugyanúgy kívánjátok? Miben változott meg a kapcsolat?

2021. jún. 30. 02:50
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
29%
Ezért utálom a biszexeket, megbízhatatlanok. Szerintem a pasi meleg, csak jobb saját maga elől biszexként takarózni. Ő megváltozni nem tud, vágyik a férfiakra és ezt meg fogja élni, ha beleegyezel ha nem. Úgyhogy rajtad áll, hogy hagyod-e magad megalázni. Meg tudnád csókolni úgy hogy előtte egy pasi farkát szopta? Előbb utóbb úgyis elhagy, amikor rájön arra, hogy egy nő neki semmit nem tud nyújtani, mert nem erre vágyik, kár vesztegesd az időd.
2021. jún. 30. 07:51
 12/64 anonim ***** válasza:
14%
elhagynám....
2021. jún. 30. 08:09
 13/64 anonim ***** válasza:
74%

Legyen akkor kompromisszum és vegyetek be egy harmadik bi férfit akivel csak te tartod a kapcsolatot.

Szerelmes biztos nem lesz senkibe, mert hetero romantikus szerintem, szóval ettől nem kell tartanod.

2021. jún. 30. 09:01
 14/64 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem ez abszolút egy olyan dolog,ami megbeszélhető.Tudom hogy valószínűleg nehéz neked ezt feldolgozni.A veled való viszonya én azt gondolom nem fog változni.Azt nem kérdezted,hogy ha előtted csak férfiakkal volt,mi volt az ami miatt mégis téged választott?Ettől ő még ugyanúgy megtud maradni férfinek,aki szeret téged,és vigyáz rád.Én támogatnám a helyedben,de nagyon alaposan mélyen át kell beszélni ezeket a témákat.
2021. jún. 30. 09:56
 15/64 anonim ***** válasza:
79%

Fú hát ilyen sztorikat nem-monogám forumokon olvastam, szexualitástól függetlenül, de úgy kb ezret...

Persze, egy picit bánthat, hogy nem bújt elő neked hamarabb, de ezzel nem lehet mit tenni igazából.

Viszont most monogám kapcsolatban él. Belement egy nővel egy monogám kapcsolatba, amikor tudta, hogy biszexuális. Sanszos, hogy láthato volt előre, hogyha együtt maradtok, akkor veled fog szexelni, és te nő vagy...őszintén még nem voltam ilyen helyzetben, de szerintem eleve nem kell egy másfajta kapcsolatba belemenned, mint ami jó neked. Neki se kellett volna. Át kellett volna gondolnia, magába néznie, mielőtt elköteleződik, hogy jó lesz-e ez így, fenntartható-e? Ha pedig nem, akkor tisztább szakítani, nem pedig próbálni beledumálni téged valamibe, amit nem akarsz. Naggggyon kevés embernek vonzó a nem-monogám (poly, swinger, nyitott kapcsolat) kapcsolat, még kevesebben tudják fent tartani, és abból meg semmi jó nem lesz, ha próbálja rád erőltetni. Olyan nincs, hogyha eleve nem vagy ilyen, hogy majd jó lesz vagy megjön a kedved. Neked is fájni fog, val'szeg neki is, miután látja, hogy mindenki szenved, meg egy random csávónak is, akit berángat közétek.

Paréjság a részéről ezt csinálni. Nem szerelem kérdése, nem vagy ilyen egyszerűen. Ezt semmiképp ne csináljatok, amit mondott szerintem, inkább ülj le vele megbeszélni, hogy mégis hogy gondolta ezt, most akkor most monogám tud maradni, vagy szétmenjetek, vagy mi a jó isten van. (Valahogy diplomatikusabban persze,de összefoglalva...)

Én is egyébként a poly kapcsolatok felé huzom, és biszexuális vagyok mellé. A világ legrosszabb és legpraktikátlanabb ötlete belemenni egy monogám kapcsolatba valakivel, majd pár év múlva bepróbálkozni, hogy hátha mégse akar monogám lenni. Nem. Stop.

2021. jún. 30. 13:27
 16/64 anonim ***** válasza:
32%

“ Az hogy biszex, az nem kifogás arra hogy megcsaljon. Ha szeret, vagy legalább tisztel akkor nem jut eszébe az, hogy rajtad kívül más elégítse ki. Nem vagyok az aki szeret ilyesmit ajánlni, de keress lassan mást,”

Igaz, ha tisztel, akkor gyötrődjön csak egészbéletében, ha meg kicsit szeretne élni is, akkor meg kiba…átok mint macskát sz…ni. Ha valaki ennyire önző, az nem is szereti igazán a párját, csak birtoklási kényszere van, amit tévesen szerelemnek hisz. Ha nem nővel csinálja, az nem megcsalás.

2021. júl. 1. 06:47
 17/64 anonim ***** válasza:
91%
16-os te hülye vagy... Miért ne lenne megcsalás? Ha transzival csinálja akkor is az. Ha mást megcsókol, ölelget egy buliban az is megcsalás. Számomra az is azt jelenti ha mással csetel interneten, farokfotót küld valakinek. Ennyit erről. És mindemellett nem mondhatja, (nem is akarja) hogy rövid pórázon tartom. Azt csinál amit akar, de mindennek van következménye. És az alapokat szerintem mindenki lefekteti a kapcsolat elején. Párom nem panaszkodhat, ezek alap dolgok nálunk, és a párkapcsolatok 99%-ában ami működik is.
2021. júl. 1. 09:17
 18/64 anonim ***** válasza:
21%
Ne legyél ilyen egyszerű #17-es. Az élet ennél árnyaltabb.
2021. júl. 1. 11:44
 19/64 anonim ***** válasza:
100%

#15 vagyok megint :D Ez nem annyira árnyalt, hogyha lefektettek határokat egy kapcsolatban, azt tartani kell.

Ez meg, hogy csak nővel lehet megcsalni valakit, tök nonszensz. Nyilván nőként sem baj, ha heti 3 másik csávóval csinálom a partnerem mellett? Mert csak nővel számít megcsalásnak?

Az meg nem önzőség, hogy valaki nem tudja "megosztani" a párját. És nem is nagyon bonyolult. Van egy érzés: compersion/ komperzió, ami kvázi azt jelenti, hogy örömöt lelsz benne, hogy a párodnak rajtad kívül van egy másik, boldog szexuális/romantikus kapcsolata is. Az emberiség elenyésző százaléka reagál így, és attól még nem kevesebb valaki, hogy ezt nem érzi...

Annak meg semmi értelme, hogy gyötörje magát, ugy tegyen, mintha nem zavarná, hogy mással van, csak hogy "ne legyen önző", meg kiélhesse magát a férje. Ha te sz@rul éreznéd magad ebben a helyzetben, és ő ettől függetlenül boldog tudna lenni és fenntartaná, az már rég rossz...

Nem árnyalt. Vannak monogám kapcsolatok vagy nem-monogám kapcsolatok. Kérdező monogám kapcsolatban él, és ez is teszi boldoggá, másként nem tudja elképzelni, nincs igénye rá és nem is menne neki. Így az, hogy a férje nagylelkűen felajánlja, hogy ő is lefeküdhet másokkal, semmit sem ér, es csak próbálja kölcsönösen előnyös helyzetként ezt beállítani.

És még egyszer, ezt úgy mondom, hogy nekem is egy nyitottabb kapcsolati forma az ideális, mindkét fél részéről. De ha megbeszélünk valamit, meghúzunk egy határt, azt utána nem kéne átugrani meg tologatni.

2021. júl. 1. 15:59
 20/64 anonim ***** válasza:
41%
Majd később rajössz #19-es, hogy nincsen minden megírva egy nagy könyvben, amitől ha eltérsz az gáz.
2021. júl. 1. 17:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!