Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SAJÁT tapasztalataitok szerint nagy átlagban a pasik vagy a csajok szopnak jobban?
Nekem eddig egy 18 éves csaj csinálta a legjobban. Az valami isteni volt.
Pedig voltam már 40+os nőkkel is.
Pasi részről egyik sem volt kiemelkedő.
25F
Aki azt írta, hogy a nők ezt kelletlenül csináják és nem élvezetből ott én elgondolkoznék azon is, hogy nálam nem működik valami, és itt nem is feltétlenül arra gondolok, hogy rosszul működik, de ahogy előtem is elmondták már, ha egy nő jobban vonz lehet az a pasi a világ legkiemelkedőbb szopóbajnoka akkor sem fogod úgy élvezni. Eleve halott ötlet feltenni egy ilyen kérdést egy bi témakörben, ahol a többség a farokra gerjed.
Szóval leírhatom, de ez az én szubjektív véleményem. Nálam az eddigi pasik vagy suták voltak, vagy ösztönből, állat módjára estek neki, ellenben a nők imádták, és tudták is hogyan kell hozzányúlni, talán egy kivétel volt, és az ő esetében is talán az identitásbeli problémák miatt, mert ő meg nagyobb részben inkább a lányokat szerette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!