Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » SAJÁT tapasztalataitok szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sandrisbp kérdése:

SAJÁT tapasztalataitok szerint nagy átlagban a pasik vagy a csajok szopnak jobban?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszára lennék elsősorban kíváncsi, akiknek mindkét nemből egynél számosabb partnere volt már orálra :).

2021. jún. 29. 11:07
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/136 anonim ***** válasza:
100%
Nalad ez igy mukodik, nalam nem. Sok fajta biszex van. Te a pasikhoz huzol, ennyi.
nov. 15. 11:50
 132/136 ZOLEEJOKER válasza:
100%

Szia én egy Idősebb 61 Bisex Férfi vagyok...egyetértek azzal aki azt mondja,hogy Nők és Férfiak is szopnánk jól ha szeretik csinálni és a spermáért csinálják... Én ha van egy jóóó Farkú partnerem akinek sok spermája van,sokszor 2-3-szor is hagyom,hogy élvezzen!!!Sajnos régen volt már ilyen

De ha tudtok valakit én szívesen feláldozom magam,hogy jóóó

Legyen Neki...!!! 😍 😋😛😜🤪

nov. 20. 18:52
 133/136 anonim ***** válasza:
36%
A lányok nem tudnak szopni
nov. 20. 19:06
 134/136 anonim ***** válasza:
68%
A lányok nemigazán, pedig elég gyakran kell egy jó szopás is. Egy srác tudja csak, hogy mi kell a másiknak.
nov. 20. 20:47
 135/136 anonim ***** válasza:
100%
Vegyesen szopnak
nov. 29. 17:58
 136/136 anonim ***** válasza:
100%
130) akkor te veglegesen egy ferfival fogsz lenni? Gondolom nem akarsz az lenni,akirol korabban irtal, hogy csak tarsadalmi elvaras miatt van novel. Nem lenne fair a nővel szemben, meg nyikvan neked se, hosszu tavon.
nov. 29. 18:02
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!