Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » SAJÁT tapasztalataitok szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sandrisbp kérdése:

SAJÁT tapasztalataitok szerint nagy átlagban a pasik vagy a csajok szopnak jobban?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszára lennék elsősorban kíváncsi, akiknek mindkét nemből egynél számosabb partnere volt már orálra :).

2021. jún. 29. 11:07
 121/136 anonim ***** válasza:
76%
Erre még tapasztalat nélkül is fogadni mernék, hogy a pasik. Olyan világban élünk ahol a pasik jobban szeretik a f*szt mint a nők, őrület. :/
nov. 12. 14:40
 122/136 anonim ***** válasza:
79%
#121 Pontosan! :D
nov. 12. 21:30
 123/136 anonim ***** válasza:
56%

És ez miért baj? :D

nov. 13. 18:33
 124/136 anonim ***** válasza:
48%
123) talan mert sokan, tobbsegeben meg igy is biszexkent a noket preferaljuk.
nov. 14. 08:14
 125/136 anonim ***** válasza:
72%

Nagy összegben ne fogadj rá.. sokan csak a társadalmi elvárásoknak megfelelni vagy mert csakis kizárólag nőbe tudnak szerelmesek lenni. De a tapasztalatom az hogy a biszexuálisok többsége a f@szt szereti jobban. Csak hát ugye lánnyal könnyebb az élet.

nov. 14. 13:21
 126/136 anonim ***** válasza:
100%

125) en nem csak szexualisan mondom, hanem erzelmileg. Volt itt szavazas, hogy hol vannak a skalan es a tobbseg meg mindig a hetero fele hajlott. Rengeteg heteroromantikus van. Szóval igenis szeressek a faszt a nok is 😁 ne csak a pasik.

Az meg hogy konnyebb nokkel, nem feltetlen befolyasolja, hogy a kinsey skalan 1-2 vagy 4-5 a ferfi... Plusz az újdonság varazsa, a "tiltott gyumolcs" feelomg miatt sok a "megszállott" fasz imado. De az nem jelenti azt, hogy parkapcsolatban is mukodnenek egyutt

nov. 14. 19:21
 127/136 anonim ***** válasza:
100%

126. Mondjuk ez igaz nálam is, akárhogy szeretem a faszt, kibírom nélküle hónapokig is. De, ha a feleségem nem szexel velem egy héten többször teljesen frusztrált vagyok...

Plusz a szerelmi rész, egy férfi se fogott meg érzelmileg, pedig 20-as éveimben 2 pasival randiztam is, a sok szex partnerről ne is beszéljünk.

Szóval fasz nélkül kibírom sokáig, eszembe se jut. De nő nélkül nem. Viszont, ha találkozunk, hogy szexeljünk azt hinnéd fordítva van, mert akkor kiélem magam egy időre. 😅

nov. 14. 19:38
 128/136 anonim ***** válasza:
56%
#127 Azért csak visszajön idővel a pasis téma :D
nov. 14. 21:32
 129/136 anonim ***** válasza:
100%

128) igen, visszater mivel biszex vagyok. Huuuhaaa... Senkinek se ugy mukodik ez hogy ki-be kapcsolja. De a lanyok folyamatosak, a fiuk nehany honapja elojonnek. Ennyi.

Nalad, hogy van?

nov. 15. 09:10
 130/136 anonim ***** válasza:
80%
#129 Voltam több csajjal már, majd volt 1-2 év, amikor csak srácok voltak. Mostanság vannak csajok is, meg néha srácok is. Egyébként jobb fiúval :D
nov. 15. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!