Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SAJÁT tapasztalataitok szerint nagy átlagban a pasik vagy a csajok szopnak jobban?
Nagy összegben ne fogadj rá.. sokan csak a társadalmi elvárásoknak megfelelni vagy mert csakis kizárólag nőbe tudnak szerelmesek lenni. De a tapasztalatom az hogy a biszexuálisok többsége a f@szt szereti jobban. Csak hát ugye lánnyal könnyebb az élet.
125) en nem csak szexualisan mondom, hanem erzelmileg. Volt itt szavazas, hogy hol vannak a skalan es a tobbseg meg mindig a hetero fele hajlott. Rengeteg heteroromantikus van. Szóval igenis szeressek a faszt a nok is 😁 ne csak a pasik.
Az meg hogy konnyebb nokkel, nem feltetlen befolyasolja, hogy a kinsey skalan 1-2 vagy 4-5 a ferfi... Plusz az újdonság varazsa, a "tiltott gyumolcs" feelomg miatt sok a "megszállott" fasz imado. De az nem jelenti azt, hogy parkapcsolatban is mukodnenek egyutt
126. Mondjuk ez igaz nálam is, akárhogy szeretem a faszt, kibírom nélküle hónapokig is. De, ha a feleségem nem szexel velem egy héten többször teljesen frusztrált vagyok...
Plusz a szerelmi rész, egy férfi se fogott meg érzelmileg, pedig 20-as éveimben 2 pasival randiztam is, a sok szex partnerről ne is beszéljünk.
Szóval fasz nélkül kibírom sokáig, eszembe se jut. De nő nélkül nem. Viszont, ha találkozunk, hogy szexeljünk azt hinnéd fordítva van, mert akkor kiélem magam egy időre. 😅
128) igen, visszater mivel biszex vagyok. Huuuhaaa... Senkinek se ugy mukodik ez hogy ki-be kapcsolja. De a lanyok folyamatosak, a fiuk nehany honapja elojonnek. Ennyi.
Nalad, hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!