Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik már csináltál. Ki akarom próbálni a hármas szexet,Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Mindkét felállásba kipróbálnám, de jelenleg úgy néz ki, hogy két pasi jönne össze. Aki próbálta, mik a tapasztalatok? Jó élmény ? Mire kell számítani? Gondolom a srácok popsimba is akarják majd igaz? Nem gond az, csinálták már nekem popsiba és tetszett, csak , hogy úgy készüljek. Vagy inkább először próbáljam ki 2l 1f felállásban? Az is nagyon izgatna. Bi vagyok. 18L2021. jún. 28. 11:07
1/5 anonim 

válasza:

Erre szeretnél masztizni? Ha tényleg összejön a hármas, majd megbeszélitek egymás közt.
Van egy olyan sejtésem, hogy te az a fiú vagy, aki mostanában rengeteg "biszex" kérdést ír ki, mert izgatja a homoszexualitás, csak nem meri felválalni, hogy meleg.
3/5 anonim 

válasza:

Én a 2 lány egy fiút szeretném kipróbálni, de nem igen találok beszálló lányt. 20L
5/5 A kérdező kommentje:
Igen sikerult:))) Tegnap este tortent meg. Nagyon jol ment minden. Batorsagot vettem magamon es megkerdeztem ot, es nagyon jol fogadta. Belement egybol, mondta is, hogy o is fantazialt mar, hogy lefekszik velem, es orult, hogy a baratom is megdughatja. Nem volt feszult a hangulat egyaltalan, o iranyitott inkabb engem, majd kesobb csatlakozott a baratom. Minden volt ami lehetett:))) Mindenhol kinyaltuk egymast es engedte, hogy a baratom a fenekebe is dugja. Nagyon jo elmeny volt, nagyon belevalo volt a lany. Szerintem lesz folytatas
2021. júl. 13. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!