Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy farok hátrány?
Figyelt kérdés
Vagy jól bírják a nagy méretet a fiúk? (Nem nagy az enyém)2021. jún. 28. 11:01
2/10 anonim válasza:
Megfelelő partnert kell választani.
Sose éreztem hátrányt, sőt éppen ellenkezőleg. Könnyebb ismerkedni ha alkalmit keres az ember. Ha szex nem is, de fiúk könnyen kaphatók orálra e téren
3/10 anonim válasza:
Nálam kifejezetten előny lenne!
Lehet, hogy felszínes vagyok de imádom a nagy méreteket, nagyon be tudnak indítani..
26F Bi
4/10 A kérdező kommentje:
Egy nagyot én is megfognék kíváncsiságból... De ettől még azt hallottam, hogy sok gondot okoz.
2021. jún. 28. 12:26
6/10 anonim válasza:
en nem is a hosszut preferálom,inkabb a vastagot,azt imadom,,ha kitölti a szám ,es a markomban nem ér össze az ujam ha megmarkolom..olyan 6 cm vastag az a kedvencem 25f
8/10 anonim válasza:
Általában hátrány. De itt az aktív partneren rengeteg múlik. Sajnos sokan nem tudják használni. Én szeretem ha nagy, de azt hogy valaki el van szállva a teljesítményétől mert nagy farka van, miközben használni nem tudja... Ez annyira kiábrándító.
9/10 anonim válasza:
Az előny,le tudja szopni magát,így nincs gondja partnerrel.A hátrány a
sok hiszti,óvatoskodás.Oda kell figyelni.A csajoknál nincs elég nagy farok,
csak az anált nem nagyon engedik,ha igen szinte végig hisztizik az egész
aktust.
10/10 anonim válasza:
Attól függ mi számít nagy faroknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!