Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért csinálják azt a csajok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják azt a csajok tinderen, hogyha match-elünk, rájuk írok, és nem képesek visszaírni?

Figyelt kérdés
Én is nő vagyok, biszexuális.

2021. jún. 25. 01:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#5 ilyenkor amúgy mit éreztek? Nem igaz, hogy valaki annyi ésszel nem rendelkezik, hogy áttudja gondolni azt, hogy biszexuálisként nyilván ugyanúgy állok a férfiakhoz és a nőkhöz is. Mellesleg ha én valakit jobbra húzok, az tetszik nekem, és ha tetszik nekem akkor szeretnék vele beszélgetni, egyértelmű, hogy vissza fogok írni, így ezt nagyon rossz helyre írtad😀
2021. jún. 25. 10:17
 12/20 A kérdező kommentje:
#10 mondjuk nem kellene 100 embert jobbra húzni. Nem tudom, de én ha tinderezek nagyon ritka az, hogyha jobbra húzok embereket, abból is nem biztos, hogy az a pár ember is jobbra fog engem húzni, így nincs olyan sok match-em, de ha van, akkor azoknak kivétel nélkül írok, még akkor is ha elkezdek beszélgetni az egyikkel, a másiknak visszairok, ha már match-eltünk. Ha valaki ennyire nem képes, az akkor ne húzogasson jobbra annyi embert🤷🏼‍♀️ vicc.
2021. jún. 25. 10:19
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én csak férfiakra pályázok, de kezd egy kicsit sok lenni :D pár napja direkt én írok először a matcheimnek, és nem írnak vissza, csak néhányan :D akkor minek húzott jobbra baszki :D (nem vagyok sem dagadt, sem banyarem, mielőtt valaki ezzel jön :D)
2021. jún. 25. 12:39
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Kb. általános, ha nem szárnyalod túl a valóságtól elrugaszkodott elképzeléseit akkor nincs válasz.
2021. jún. 25. 15:41
 15/20 anonim ***** válasza:
41%

ma 03:40

Talán azért mert "sziamizu" üzinél többet nem tudtok mondani, meg 1-2 mondat után már a szexuális életünkről érdeklődöl, próbálsz az intim szférába férkőzni.

Arról nem is beszélve ha kiteszünk egy fényképes bemutatkozást értelmesen, aztán jön tőletek a komment hogy "szia cica ismetkedünk?" meg "írtam privit"...

Hát köszi de NEM!!!

először is tanuljatok meg normálisan udvarolni!

2. Csak úgy privibe nem írunk senkire anélkül hogy írnátok magatokról egy több mondatos értelmes bemutatkozást.

Ha semmit nem tudok az illetőről, minek foglalkozzak?

Ne privibe legyetek nagylegények, hanem kommentben mutassátok kik vagytok valójában!!

3. Több alkalommal kaptam azonnali fsz képet.

Hát ezért írjak rátok?

Fingotok nincs az udvarlás etikettjéről!

19L

2021. jún. 25. 23:16
 16/20 anonim ***** válasza:
86%
#15 A tökéletes ellentétét írtad le annak amit csinálni szoktam mégsem kapok választ. Sosem küldök képet senkinek mert kb minek? 1, 2 személy szerint rá az első üzenetben értelmes 3-4 mondattal indítok nem egy szia mizuval. Nem érdekel senkinek a nemi élete.. és ha match van egyetlen egy választ nem kapok arra amit írok:) Ne általánosíts mert habár rengeteg olyan van a korosztályomban amit leírtál sajnos(egyébként emiatt hányingert kapok kb a nememtől), attól még nem mindenki ilyen, és igen gyakran hallom kulturált emberektől is a hasonló visszajelzőst, fiútól és lánytól is. Tökéletesen megértem, hogy az a része amit leírsz téged zavar. De hidd el, nem csak ez a szélsőség létezik, szerencsére...
2021. jún. 26. 00:04
 17/20 A kérdező kommentje:

Szerintem sem egy szia-mizuval kell rögtön indítani, de nem is kell rögtön egy bemutatkozó regénnyel, ez nem egy önéletrajz. Én ha valakit jobbra húzok, annak mindenképpen írni fogok és majd adja magát a dolog, majd miközben beszélgetünk jobban megismerjük egymást, nem kell bemutatkozó szöveg. Ha mindketten jobbra húztuk egymást, szerintem ez így lenne korrekt.

2021. jún. 26. 13:55
 18/20 anonim ***** válasza:
81%
Mert véletlenül húztak jobbra, nincsen mit tenni sry...
2021. júl. 6. 00:09
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Magamból kiindulva a következők miatt nem szoktam visszaírni:

- azért húztam jobbra, mert helyes pasas, de mondjuk beszélgetni már nincs kedvem vele

- ha az egyik illetővel nagyon jó beszélgetni, akkor a többivel nem szoktam

- Ha csak annyit ír, hogy szia, vagy hogy milyen napod van. Ezekre semmi kedvem válaszolni

- Van olyan napom, hogy a hátam közepére sem kívánom a társkeresőt, ilyenkor nem írok vissza senkinek :D

2021. júl. 6. 08:00
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha azert huzod jobbra mert helyes de nem akarsz ismerkedni akkor meg minek huzod?!

Megis mivel kellene nyitani ha nem egy Szia-val?

2024. márc. 16. 07:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!