Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex nők, előfordul hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex nők, előfordul hogy a pasitok szex közben arra kér hogy mesélj részletesen a csajos kalandjaidról?

Figyelt kérdés
Az èn pasimat nagyon izgatja ha szex közben részletezem. Persze engem is làzba hoz.
2021. jún. 23. 00:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
És miket szoktál mesélni neki?
2021. jún. 23. 00:42
 2/6 anonim ***** válasza:
nem csak a csajosakat, a pasisokat is szereti hallani...
2021. jún. 23. 08:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy hosszabb kapcsolatom nemrég ahol tudtam, hogy a barátnőmnek van egy nője. Mindig mondtam neki, hogy kicsim ha lánnyal csinálod az nem megcsalás, erre beújitott egy barátnőt. Egy helyen dolgoztak és ha munka után nem ért időben haza (heti 1x 2x) akkor tudtam hogy felment hozzá és ott kényeztetik egymást. Nem zavart, sőt kicsit izgatott is a dolog és nem feltétlen szex közben de sokszor kértem, hogy mesélje el mit csináltak, hogy néz ki a másik lány ruha nélkül, milyen a puncija és minden apró finomságot amit csinálnak. Őt is izgalomba hozta mikor elmesélte itthon, én is begerjedtem mégjobban és hatalmasakat keféltünk egy egy beszámoló után. Sokszor volt hogy hazahozta a lányt és az én ágyamban csinálták. Iszonyatosan felizgatott hogy 2 jó nő az ágyamban nyalja ki egymást. A párom benne lett volna hogy nézzem és a hármasban is de a másik lány elzárkózott ezek elől, igy maradt az hogy a nappaliban vertem a farkam a kihallatszó nyögésekre
2021. jún. 23. 10:03
 4/6 A kérdező kommentje:

3

Dettó mint nálunk. Engem is iszonyatosa izgatott ha erről meséltem a legapróbb részletekig. A batátnőm és a pasim szerette volna a hàrmast, de énnem tudtam volna elviselni ha a szerelmem a batátnőmet dugja. Csak a gondolata izgatott, a valóságban fájt volna, föleg utána.

2021. jún. 23. 10:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

4: nem olyan nagy ügy, csak meg kell beszélni, hogy őt nem dughatja a pasid.

Nálunk is így volt, megegyeztünk, hogy mindketten csak velem foglalkozhatnak, egymással nem. De közben én kértem a csajt hogy szopj, nyalja ő is a pasimat, nagyon izgi volt ketten csinálni. De dugni csak engem dugott.

Nagyobb élvezet mint külön-külön, szerintem :P

2021. jún. 23. 10:25
 6/6 A kérdező kommentje:

5

Szex közben én is azt akarnám. A szex hevében elveszítem a fejem. De utána megbánnán.

2021. jún. 23. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!