Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív 25 alattiak zavar titeket ha élvezés után a pasi menni is akar dolgára?
Figyelt kérdés
Vagy hogy képzelitek?2021. jún. 21. 17:23
1/7 anonim válasza:
Nem, én örülnék neki.
Nekem ez lenne az első, és így képzelem el.
Utána kellemetlen lenne még beszélgetni is.
2/7 anonim válasza:
Mivel többnyire szexkapcsolataim vannak így azt csinálnak amit akarnak :)
3/7 Gabipasika válasza:
Nem... Sőt...
Így lenne a legjobb!!!
39/f írhattok. Szeretnék szopni.
4/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna, tetszik ha örömet okozhatok. Imádom ha kihasználnak.
6/7 anonim válasza:
Már nem vagyok 25 alatti, de voltam. Soha nem tetszett, ha a partnerem szex után elhúz! Az nálam vissza se jöjjön többé!
Minden ismerkedésnél ezt előre tisztáztam, így kevés csalódás ért. Persze, volt ilyen partnerem is, sajnos.
Én szeretek előtte és után is beszélgetni. A szexnek pedig kellemes megadni a módját, idejét! Tartós partnerrel a gyors menet is élvezetes néha, de sokkal jobb a hosszadalmas, tartalmas, akár több menettel teli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!