Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Csak hoki más semmi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak hoki más semmi?

Figyelt kérdés
Van más is aki csak annyira biszexuális hogy elég neki az hogy valakivel kiverik egymásnak és nem vágyik szopásra meg dugásra fiúval?

2021. máj. 31. 22:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Többször megfordult a gondolataimban, hogy milyen lehet kiverni egy másik pasinak, de tovább nem jutottam. Nem tudom rávenni magam, hogy kipróbáljam.
2021. máj. 31. 22:26
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
van igen :) nekem is elsöre ez tetszene de nem tartom kizartnak hogy kesöbb nem probalnek ki esetleg többet is :)
2021. máj. 31. 22:26
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Én meg csak annyira vagyok bi, hogy leszopnak egy srácot, számba élvezhetne, de nem lehetne se hoki se semmi más.
2021. máj. 31. 23:11
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
igen, pont így vagyok
2021. máj. 31. 23:20
 5/15 anonim ***** válasza:
92%
Szopást egyszer ki szeretném próbálni, de még nem merem.
2021. máj. 31. 23:45
 6/15 anonim ***** válasza:
69%
Én sokáig kerestem erre partnert (tudom rossz helyen, nem kérek levelet) de az esetek 90%-ban átment ez a dolog abba hogy kérlelt hogy leszophasson, vagy tegyem meg én neki, és hasonlók. Aztán pedig jött az erőszakosság is néha. Így ezt elengedtem én már. Sok sikert de nehéz lesz csak erre találni. Talán webcam esélyesebb.
2021. jún. 1. 08:48
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is kipróbálnék valami hasonlót, de már öregnek érzem magam, legalábbis így 40 körül már nem igazán megy az ismerkedés.
2021. jún. 1. 08:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak a közös hoki izgat engem is. Max az ha egymásnak verjük, az még belefér.
2021. jún. 1. 12:24
 9/15 anonim ***** válasza:
88%
Ha valaki szeretne bármit kipróbálni ,de nem meri vagy még nem biztos magában az írjon privit és segítsünk egymáson, egymásnak.
2021. jún. 1. 17:34
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg csak ennyire vágyom, lehet majd később mást is kipróbálnék, de egyelőre maradok a hokinál.
2021. jún. 1. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!