Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak hoki más semmi?
Figyelt kérdés
Van más is aki csak annyira biszexuális hogy elég neki az hogy valakivel kiverik egymásnak és nem vágyik szopásra meg dugásra fiúval?2021. máj. 31. 22:21
11/15 anonim válasza:
Én is erre vàgynék, max még cumizhatna valaki
12/15 sandrisbp válasza:
Szerintem sokan vágynak erre... évekig én se mentem bele ennél többe, és nem is hiányzott. Aztán 4-5 év utána szép lassan kipróbáltam a többi lehetőséget is, de ezen kívül igazából csak az orál jött be maradéktalanul. Ma (már nem fiatalon) is azt gondolom, hogy ha valaki tetszik és szimpatikus és csak közös hokit akar, az teljesen rendben van, érezhetjük "csak" ennyitől is magunkat nagyon jól együtt.
13/15 anonim válasza:
Én pl olyan vagyok hogy szívesen megdugom ha szőrtelen és 20 alatti a srác.
Kiverem neki. De nem szopom le.
Ő nem dughat viszont le szólhat.
+ meg ki tágitom a seggét akár öklözöm ha akarja.
Mindegyik csak 20 v alattival.
Én ilyen bi vsgyok 18f
14/15 anonim válasza:
Nekem elèg lenne a közös hoki is,nem vágyom többre.
15/15 anonim válasza:
En is pont erre vagyom. Legtobb sracot ennel joval tobb erdekel igy csak ritkan jon ossze a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!