Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok,szoktatok?
Figyelt kérdés
A strandon bele pisiltek a vízbe?2021. jún. 19. 15:11
61/68 anonim válasza:
Hugyos pártiak!
Kérlek mentsétek meg a velencei tavat, vészesen alacsony a vízszint.
Tőletek semmilyen erőfeszítést nem igényel, hisz az is elég ha csak bementek "fürödni".
62/68 anonim válasza:
Voltam egy hetet a Velencei tónál 😀 legalább hússzor belepisiltem 😀
64/68 anonim válasza:
Most menjetek a Velencei-tóra. Undorító a vize jelenleg... :/ És senkinek eszébe se jut, hogy ne rontsa tovább...
65/68 anonim válasza:
Nincs olyan ember aki soha nem pisilt bele a vízbe!
Max aki nem mindig csak ha épp úgy hozta a sors.
Én rendszeresen és fel is izgat szexuálisan,oda szoktam tenni a kezem és a partnerem is az én gatyámhoz aztán élvezzük ahogyan elönt minket a melegség. Bár ez nálunk abból adódik hogy szeretünk bepisilni 😊
67/68 anonim válasza:
Nem értem azokat a véleményeket, amelyek szerint "mindenki csinálja". Nekem soha eszembe se jutott volna, tudom, hogy mások abban a vízben fürdenek, és nem az én vizeletemben akarnak fürödni. És szerintem az emberek túlnyomó többsége így van ezzel. (A szavazás eredményén vélhetően azért nem látszik, mert a kérdésre csak az kattint, akit valamiért érdekel a pisilés témája. A legtöbb embernek eszébe sem jutna ilyesmi, a tó nem vécé.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!