Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok,szoktatok?
20-as elég szánalmas vagy!
Felesleges hisztizni ilyenen.
A legtöbb ember bele pisil és nincs ezzel semmi baj.
Vannak akik nyafognak mint Te is, hát ne menj strandra!
Amúgy meg biztos vagyok benne hogy Te is pisiltél már bele mint mindenki más!!
Csak egyesek nem vallják be!!!
Ó óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóópffujjj bazd+, hogy úszna fel a húgycsöveteken egy candidu harcsa RAJ hugyozás közben.
Mindjárt valamelyik okos* megkérdezi miért gáz, netán érvelne is mellette.
Megelőzlek : azé baz me ne fogd vissza magad, szrjál is bele, esetleg fogjatok össze így együtt és prezentáljatok egy gigantikus FOSSZÖKŐKUTAT a strand közönség gyönyörűségére, meghatódott ováció fogadná.
Egy egész medencére való emberen követtek el pisi szex nemi erőszakot, ti pisi szexragadozók.
Amúgy az is cuki lenne ha a medence partjáról pisikélnétek az emberek közé a vízbe, egy próbát megér, gugoljatok is oda a szélére....
A mocskolódó "emberek" sem különbek, látszik mivé lett a világ? Most komolyan jobban érzitek magatokat ha ilyen "faszagyereket" játszotok?! Hú, most aztán jól megmondtátok a tutit! Nulla IQ....
Nem azzal van baj hogy ha véleménye van valakinek,hanem a stílussal!
Undorítóak vagytok!
Én csak bevallom az igazat, és néha oda sikerül pisilnem. Akkor mi van!?
Legalább őszinte vagyok.
Meg nem ki állok a szélére, és onnan pisilek bele!
Eredmény szempontjából mondjuk mindegy, hogy kiállsz-e a szélére és onnan, vagy eleve benne vagy.
Titeket nem zavar, hogy mások hugyában-szarában fürödtök?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!