Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik voltak a legelső jelei annak hogy biszexuálisok vagytok?
Huszonéves koromig el volt fojtva bennem, mire kezdett tudatosodni a vágy, hogy férfiként nem csak a csajok izgatnak (nem, nem a reptiliánok, vagyis igen... a gyík :D . Is!)
Apránként, több, mint tíz év alatt fogadtam el teljesen a lelkemben. Kicsit ködös, hogyan jöttem rá, mert apránként alakult, és folyamatos vívódással, hogy "ez milyen beteges vágy" stb, de főleg a szégyenérzet, hogy ha megtudják, majd "leb*ziznak". Kb 30 éves korom óta egyáltalán nem tartom betegesnek a homoerotikai vágyakat. És igen, b*zi vagyok és hetero egyszerre, biszex.
Pár gyanánt máig nem menne egy férfival, pedig érzelmeket is ki tud váltani egy férfi bennem, igaz, ez a ritkább eset. Rájöttem huszonévesen, hogy nekem kell a f*sz a számba, és hogy csorogjon a g3ci benne, a tulajdonosa meg ziháljon, élvezze, hogy gyönyört okozok neki. Az ánuszom érzékenységét is felfedeztem.
Uni vagyok. Csajt dugni szeretek, és mivel vonz a számomra jó férfi test is, miért ne vágynék férfit dugni? Így jöttem rá, hogy dugatnék, dugnék és szopnék.
Az, hogy engem leszopjanak, viszont innkább talán érzelem alapú, nem így csajokkal. A nők felé még érzelmesebb vagyok, de külön tudom választani a testiséget akár, szóval nővel akár érzelem nélkül is szexelek, orálozok.
Nekem úgy rémlik, a romantikus hajlamommal indult e vágyam felfedezése. Tiniként mérhetetlen gyengédségre vágytam, egy lányhoz bújni, babusgatni egymást és ez össze is jött, habár nem voltunk től sokáig együtt. Huszonévesen kezdtem rájönni, hogy ehhez mindegy, férfi, vagy nő.
Aztán eszméltem rá arra, hogy a g3ci milyen izgató, főleg, ahogy tiniként egy csaj szájába csurgattam. Irigyeltem is, mert a sajátom nem tudom bekapni. A saját g3ci is érdekes, na de milyen lehet másé, ez még izgatóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!