Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lefeküdhetek-e velem azonos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdhetek-e velem azonos neművel, egy csaj után? 20/f

Figyelt kérdés

Sziasztok 20 éves vagyok.

Tegyük fel;

Igazából ha ma lefeküdtem csajjal akkor holnap vagy holnapután fiúval is lefeküdhetek.?

Azért kérdezem mivel.

Félek, hogy elkapok valami nemi betegeséget, igazábol védekezni mindig szoktam.

Vagy ha lehet is ilyet csinálni mit kell ilyenkor fiú után tenni, újra lefeküdhetek csajjal?

Csak félek hogy nehogy baj legyen vagy bármi ilyen. És gondoltam meg kérdezem.

Lehet hülye kérdés de ne haragudjatok.😅

Előre is köszönöm a válaszokat segítségeteket.!

2021. jún. 14. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Fiúval mit teszel? Vagy mit szeretnél tenni?
2021. jún. 14. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én megengedem.

Védekezni mindenképpen kell, akár fiúval, akár lánnyal szexelsz. Ha téged dugnak meg, akkor a legnagyobb a kockázat, de ha gumit használtok, és nem szakad ki, akkor nem lehet baj.

2021. jún. 14. 17:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Igazából én dugom a fiút. Tehát engem nem fog.

Meg kölcsönös orál lenne, szopás ilyenek.

2021. jún. 14. 17:46
 4/6 anonim ***** válasza:
5%
Én kavarok mindenkivel, lányok, fiúk, soha nem húzok gumit. Én nem félek a betegségektől, de igen, védekezz.
2021. jún. 14. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen védekezz, és azért jobb ha ismered az illetőt annyira hogy tudjad nem kapsz el minden szart tőle.
2021. jún. 14. 19:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmi nem tiltja meg a promiszkuitást, akkor sem, ha a partnerek mindkét nemet képviselik. Gumit húzni/használni azonban mindenképpen javasolt. Nemibetegnek lenni szar, nemibeteg klinikára járni nem kevésbé.

Szóval igen, lefekhetsz bárkivel, aki csak beleegyezik, csak jobban teszed, ha védekezel.

2021. jún. 20. 17:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!