Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek ez mit jelent?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit jelent?

Figyelt kérdés
mar harmadjara almodok olyasmit hogy egy fiu ram maszik, levetközik, mindig mas körülmenyek között, es simogat mindenhol meg azt akarja hogy feküdjek le vele. Fiu vagyok egyebkent. (van baratnöm)
2021. jún. 13. 18:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismeros, nekem is hasonlo szokott lenni
2021. jún. 13. 18:34
 2/9 A kérdező kommentje:
nekem ez egyre furabb, igaz hogy ritkan van idöm masztira meg baratnömmel is ritkan vagyunk együtt de ez nekem nagyon uj :D
2021. jún. 13. 18:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
tudat alatt érdekelhet a dolog?
2021. jún. 13. 18:45
 4/9 A kérdező kommentje:
hat nem tudom, aztmondjak az almok azt tükrözik de meg nem godnoltam bele ilyesmibe :D
2021. jún. 13. 18:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem tudatos vágy, ne foglalkozz vele.
2021. jún. 13. 18:49
 6/9 A kérdező kommentje:
hat, akkor sem hagy nyugodni
2021. jún. 13. 18:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vannak ilyen álmaim. Biztosan szeretem a nőket de nem zavarna ha biszex lennék, majd kiderül. Majd ha tudatosan akarok valamit akkor foglalkozok ezzel.
2021. jún. 14. 07:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan indult mikor 12 voltam.

Az előtt voltak olyanok is, hogy láttam egy pasit majd egyből magammal képzeltem el hogy ölelget vagy bármi visszafogott. Kb a fent említett kornál kezdtem el konkrétan álmodni ezekről és végig felriadtam álmomból vagy ha erre gondoltam elhessegettem, hogy NEM NEM NEM egy hetero nem gondolhat ilyenekre. Mostanra nagyon elborult már és kezdem elfogadni, hogy biztos nem lehetek ezekkel az érzésekkel és gondolatokkal hetero...

Lehet csak a kezdet de lehet csak biérdeklődés ami még nem jelent szinte semmit ha megállsz ennél.

2021. jún. 14. 12:38
 9/9 anonim ***** válasza:
81%

Soha nem voltak ilyesmi álmaim, fiúkat lányokat is szeretem. Transz lány vagyok és 27.

Nekem nehezen ment az ön-elfogadás, de beláttam hogy nem tehetek ellene semmit ha vissza folytattam magamban folyton akaratlanul feszült voltam. Mióta rendben vagyok magammal elmúltak a feszültségek.

Az álmokat nagyon sok minden befolyásolja, nem néztél sok lmbtq híreket? Vagy néztél olyan filmet amiben volt ilyesmi szexualítású karakter? Vagy találkozol meleg ismerőssel/kollégával? (persze nem szexuális értelemben).

Ezek az álmok nem biztos hogy jelentik azt hogy más vagy, de elgondolkodtató. Illetve mi a véleményed a meleg/bi emberekről? Zavarnak téged? .. Akár ez is kivetülhet az álmaidban.

Több ötletem nincs, csak ennyi. Lehet hogy a tudat alattid egyszerűen csak játszadozik veled. ^^

2021. jún. 14. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!