Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fokú biszexuálisnak számítok?
Az hogy milyen fokú,lényegtelen.
Ha izgat, éld meg a vágyaidat! Egyszer élsz!
Elmondani nem is kell senkinek!
Én is úgy viselkedek mint egy hetero, bár én elmondtam egy jó barátomnak hogy van bennem egy kis biszex hajlam.
De ha te nem vagy senkivel olyan viszonyban hogy ezt megoszd vele, az sem baj. Inkább,mint hogy negatívan ítéljenek meg.
Ezzel semmi baj nincs, ha nem akarod nem kell tudnia róla senkinek, kivéve a jövendőbelidet. Szerintem az a minimum, hogy annak az embernek, akivel az életünket akarjuk leélni önmagunkat adjuk. Ha így nem fogad el, akkor nem is ő az igazi.
A vágyaidat pedig éld meg addig, amíg nem vagy komoly kapcsolatban. Ha egy férfival vagy, ne csald meg nővel, ha nővel, akkor pedig ne csald meg férfival.
Egyébként elvileg alkalmi homoszexuálisnak számítasz, mivel szerelembe nem tudsz esni férfival csak nővel.
Ez a kinsey skálán a 2-es fokozat, hogyha erre gondoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!