Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az LMBTQ+ alá tartozok?
Középiskolában leszbikusnak gondoltak, mert nem érdeklődtem lány létemre a fiúk iránt. Utána később lett egy párom, aki történetesen férfi, és össze is házasodtunk. Viszont attól én még úgy gondolom, hogy a férfiak és nők is érdekelnek engem vegyesen.
Mikor csatlakozni akartam volna az LMBTQ+ csoporthoz, akkor meg felmorrant a férjem, meg az ismerőseim, is, hogy minek? Mert nekem ahhoz mi közöm? Nem is tartozok oda.
Én tényleg nem minősülnék vajon biszexuálisnak vagy LMBTQ+-osnak?

Romantikusan vagy szexuálisan vonzanak a lányok?
Ha igen, akkor biszex vagy.
Ha a pasiddal megbeszéled, azt mondom oké, mert a párod, de az ismerőseidnek mi köze hozzá?
Ők is megosztják veled, hogy mikor és milyen gyakran szexelnek?
Mik a fétiseik? Voltak-e már hármasban, vagy swinger klubban?
Az ismerősöd pasija hová élvez, vagy az ismerősöd szeret-e szopni?
Ha mindezt megbeszélitek, akkor kölcsönös, de szerintem ez olyan dolog amit az ember nem mindenkivel oszt meg.
Másrészt ne a környezeted mondja meg, hogy kihez vonzódj.

Az hogy valaki szeret motozouni, még nem kényszeríti arra hogy egy banda tagja legyen.
Az hogy a csajokat szereted még nem kötelez arra hogy utáld a férfiakat, előjogokat kérj magadra és a hozzád hasonlókra és hogy a magánéletedből közügyet csinálj. Ez a csoport nem jó szándékú egymást segítő nem hetero emberek gyülekezete, mint ahogy fel akarják magukst tüntetni.
Nem vagyok szexuális természetű ember, valamint nagyon ritkán vonzódok bárkihez is. Vonzalom terén férfit és nőt is éreztem már olyannak, aki tetszett.
Ismerősökre olyan téren tartozik, hogy férfiakat vagy nőket tartok vonzónak, hogy pl megjegyzést ha fűzök mindkét nem tagjaira, hogy tetszenek, akkor ne ütközzenek meg rajta. Ez egyáltalán nem olyan kategória beszélgetésben, hogy ki hogyan szop, dugja, nyalja a másikat meg hasonlók.

#4 teljesen egyetértek.
#5 úgy érzed, hogyha nem lenne a férjed, akkor tudnál nővel is együtt élni, tudnál szeretni egy nőt? Akkor igen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!