Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért ne lehetne hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ne lehetne hogy egy csaj keres pasit a pasijának?

Figyelt kérdés

Szóval a párom kitalálta hogy a pasik is izgatják. Szerintem az hogy elmondta rendes tőle. Én elfogadom, mondtam hogy dughat sráccal de nem akarom látni, de szeretném tudni ki a srác. Mivel nekem sok a szabadidőm ő pedig sokat dolgozik megbeszéltük, hogy nézelődök. Azonban a facebook csoportokba mindenki csak kb engem akar megdugni vagy hármast akar.

Vagy pedig jön hogy kamu vagyok... Ami annyiban érthető hogy nem az igazi profilommal keresünk hisz az gáz... Ez amúgy tényleg ennyire elképzelhetetlen dolog?

2021. jún. 8. 10:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem keresel kifejezetten ilyen oldalon? Pl. Romeon tök sok van, akik szintén nem szeretnének máshol kérkedni vele.
2021. jún. 9. 18:15
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez arról szól hogy te küldj képet, természetesen ő nem küld semmilyen képet a pasijának semmilyen testrészéről. Ez egy nagy kamu. Volt már hozzá szerencsém...
2021. jún. 9. 18:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem írsz vissza.
2021. jún. 10. 20:02
 14/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek visszaírtam. És a 12-es is butaságokat ír. Gondolom ő az a húsos 40-es akinek írtam, hogy korban sok és aztán küldte a képeket....
2021. jún. 13. 10:03
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem írtál vissza!
2021. jún. 13. 12:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Imádnám, ha ilyen lenne a csajom. SZERENCSÉS VAGY :)
2021. jún. 14. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!