Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért ne lehetne hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ne lehetne hogy egy csaj keres pasit a pasijának?

Figyelt kérdés

Szóval a párom kitalálta hogy a pasik is izgatják. Szerintem az hogy elmondta rendes tőle. Én elfogadom, mondtam hogy dughat sráccal de nem akarom látni, de szeretném tudni ki a srác. Mivel nekem sok a szabadidőm ő pedig sokat dolgozik megbeszéltük, hogy nézelődök. Azonban a facebook csoportokba mindenki csak kb engem akar megdugni vagy hármast akar.

Vagy pedig jön hogy kamu vagyok... Ami annyiban érthető hogy nem az igazi profilommal keresünk hisz az gáz... Ez amúgy tényleg ennyire elképzelhetetlen dolog?

2021. jún. 8. 10:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Ilyenrol meg nem hallottam, de jo h nyitott vagy ilyenre
2021. jún. 8. 10:28
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt így megbeszéltétek és mindkettőtöknek rendben van, akkor nem számít más. Nem kell foglalkozni azzal, hogy kinek mi a gáz. A lényeg, hogy annak, akit keresel, szintén ilyen világosan vázold fel a helyzetet, ne legyen félreértés belőle.
2021. jún. 8. 10:35
 3/16 A kérdező kommentje:

Azt gondolnám hogy mindenki így gondolja de nem.

Vagy kamusnak mond, vagy hármast akar, vagy csak játszik. Meg hogy küldjek magamról képet meg róla, stb. Szórakoznak...

2021. jún. 8. 11:45
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem elképzelhetetlen, de 50-ből 49 hasonló eset tényleg kamus ezért elővigyázatosak. Ha nekiállsz firtatni hogy küldjön farokképet, meg írja le hogy mit csinálna a csajoddal részletesen máris beüt náluk a vészcsengő hogy csak egy újabb chatizére verő figura van a túloldalt.
2021. jún. 8. 13:16
 5/16 A kérdező kommentje:
Hát ilyeneket nem kértem :D
2021. jún. 8. 13:22
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Valamiért az rémlik, hogy ezt már mintha egyszer kérdezted volna.
2021. jún. 8. 14:01
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez tipikusan az 1000böl 1eset. Vagyis lehet-esetleg-talán de inkább mégsem.

Minden esetre rendes töled,hogy hagyod élni és tetted lapátra egyből.

2021. jún. 8. 18:10
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Na kamu. Eddig még annyi sem írt,hogy bikk-makk.
2021. jún. 9. 01:13
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy pedig jön hogy kamu vagyok... Ami annyiban érthető hogy nem az igazi profilommal keresünk hisz az gáz... "

Figyelj, értem én hogy nem meritek ezt felvállalni, de szerinted aki titokban biszex, az majd felmeri vállalni fb fiókjával magát és rád írni, hogy ő benne lenni, úgy hogy ti nem vállaljátok magatokat, mástól meg elvárjátok?

Így nehéz.

Ha neked számít a masik pasi külsőre illetve a párodnak is gondolom fontos a szimpátia, ugyanúgy neki is fontos.

Ahhoz hogy eldöntse, egymást keresitek-e, látni kell egymást.

Én sem bírom azt amikor kapok egy levelet mindenféle kép nélkül, hogy lenne-e kedvem vele ismerkedni?

Mégis hogyan döntsem ezt el, egy fantomkép alapján?

2021. jún. 9. 09:38
 10/16 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy mástól elvárjuk!!!! Ezt ne mossuk össze...
2021. jún. 9. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!