Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ne lehetne hogy egy csaj keres pasit a pasijának?
Szóval a párom kitalálta hogy a pasik is izgatják. Szerintem az hogy elmondta rendes tőle. Én elfogadom, mondtam hogy dughat sráccal de nem akarom látni, de szeretném tudni ki a srác. Mivel nekem sok a szabadidőm ő pedig sokat dolgozik megbeszéltük, hogy nézelődök. Azonban a facebook csoportokba mindenki csak kb engem akar megdugni vagy hármast akar.
Vagy pedig jön hogy kamu vagyok... Ami annyiban érthető hogy nem az igazi profilommal keresünk hisz az gáz... Ez amúgy tényleg ennyire elképzelhetetlen dolog?
Azt gondolnám hogy mindenki így gondolja de nem.
Vagy kamusnak mond, vagy hármast akar, vagy csak játszik. Meg hogy küldjek magamról képet meg róla, stb. Szórakoznak...
Ez tipikusan az 1000böl 1eset. Vagyis lehet-esetleg-talán de inkább mégsem.
Minden esetre rendes töled,hogy hagyod élni és tetted lapátra egyből.
"Vagy pedig jön hogy kamu vagyok... Ami annyiban érthető hogy nem az igazi profilommal keresünk hisz az gáz... "
Figyelj, értem én hogy nem meritek ezt felvállalni, de szerinted aki titokban biszex, az majd felmeri vállalni fb fiókjával magát és rád írni, hogy ő benne lenni, úgy hogy ti nem vállaljátok magatokat, mástól meg elvárjátok?
Így nehéz.
Ha neked számít a masik pasi külsőre illetve a párodnak is gondolom fontos a szimpátia, ugyanúgy neki is fontos.
Ahhoz hogy eldöntse, egymást keresitek-e, látni kell egymást.
Én sem bírom azt amikor kapok egy levelet mindenféle kép nélkül, hogy lenne-e kedvem vele ismerkedni?
Mégis hogyan döntsem ezt el, egy fantomkép alapján?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!