Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt kapcsolatban a legnagyobb korkülönbség párotokkal?
Figyelt kérdés
(legalább fél éves, "hosszabb" kapcsolatnál lévő korkülönbségek érdekelnének inkább)
Hány évesek voltatok akkor? Ki volt az idősebb? Milyen nemű?
2021. jún. 8. 09:35
11/12 anonim válasza:
Mi van?
Tehát ha azt számoljuk, mikor szakítottál, egyből jött a következő, akkor ezek szerint 36 évesen össze jöttél egy 16 éves lánnyal 3 évre? És ha összesen legalább 1 év szünet volt köztük akkor 15 évesel.
Nekem elég kamunak tűnik.
12/12 Bacardiboykvar válasza:
36 évesen volt egy 17 éves barátnőm,39 évesen volt egy 21 éves és 42 évesen volt egy 23 éves barátnőm. A kapcsolatok közt nem sok szünet volt, és a legutóbbit kivéve nem én szakítottam velük. Most pedig 46 évesen egy összejárós kapcsolatom van egy 40 éves nővel. Nem kamu, még akkor sem, ha neked annak tűnik. Amúgy sosem én kerestem a fiatalabbakat, csak jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!