Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akit gerjeszt ha levis 501 es farmerben van , vagy a másik fél és úgy szexelnek ?
Ezt a farmert a 60-as években jegyezték. De én akkor sem néztem többre azt akinek volt, vagy kevesebbnek akinek nem.
De az agy hiányát nehezen tolerálom.
Te úgy szexelj benne hogy a cippzárt sem húzod le!
7/7: Szerintem félreértelmezted a témát, ez nagyon nem a divatról vagy sznobságról szól, hanem a farmer-, azon belül pedig a fazon iránti fétisről. Ha téged nem érint, simán tovább is görgethetsz. ;)
Reakció az utolsó mondatodra: bár iróniának szántad, de igen, úgy is szoktam szexelni, és szeretem. :) Az 501-es pedig nem cippzáras, hanem gombos. ;)
#7 vagyok
A LEVIS 501 kifejezést a 60-as években, és talán a 70-esben hallottam utoljára! Azóta most fordult elő hogy valaki említi. Valószínűleg matuzsálem lehet mint én. Semmilyen ruházati cikk nem ad nagyobb élvezetet számomra, mint egy filigrán, vonzó, meztelen nő.
Tudom hogy ma már kitalálták a "fétis" betegséget, de ezek szerintem nem veleszületett dolgok. Pl. ha egy kis cigánygyerek csak szorgos magyarok közé születne, ilyenek között élne, teljesen normális lenne neki a munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!