Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vízparton szerintetek szoktak? Fiúk lányok?
Vízparton vagyok és azon gondolkodom,vajon ki hol pisil? 😀
Vízben? Parton?
Én épp most pisiltem a fürdőgatyámba a parton, miközben emberek sétálgatnak mellettem 🤣 van benne valamilyen megmagyarázhatatlan élvezet 😎
Más is csinál ilyet?
Ki hol pisil?

11# sokak szerint ez is gáz,csak szólok 🙂
Pedig akik nem vallják be azok is pisilnek a vízbe. Meg parton is sokan fürdőnadrágba,úgyis vizes alapon 😀
De miért kell ezt tagadni?
Miért kell támadni aki őszinte?

#12 csak költői kérdés volt
#13 ha már eldöntötted hogy hogy valójában mindenki összepisili magát a strandon, és aki mást mond az hazudik, akkor minek tetted fel a kérdést?
Akkor legközelebb írd oda hogy csak azok válaszoljanak akik egyetértenek veled.
14#
Erről szó sincs!
Érdekelt, ki hogy szokta.
Mert elég sokan úgy ahogy én és kíváncsi voltam itt mi a vélemény. Ennyi.

Én pisilek parton is,vízben is!
Strandröpi/foci közben, napozáskor, vízibicón, hajón, csúszdán(sorbanállás közben is), lángosra várás közben, teraszon,ahol éppen kell és tetszik! Élvezem! Nem csak egyedül szoktam.
Tuti hogy sokan mások is, nekem 4 ilyen ismerősöm van!
16#
Erről van szó 😀
Én is így gondolom és van is pár haver aki szokta.
Meg láttam idegent is már.

Nagyon kultúrált lángosra várás alatt meg teraszon behugyozni, velem utoljára oviban fordult elő.
Kiégek hogy még büszkék is vagytok magatokra.
18#
pedig tök buli 😀
Csak figyeld az embereket,sokszor látni a pisilést 🤣
Aztán megyünk a vízbe, miért rosszabb ez így,mint ha csak a vízbe pisilnénk?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!