Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan szabadulhatnék meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szabadulhatnék meg attól a vágyamtól hogy izmos, sportos pasival legyen valami?

Figyelt kérdés
Férfiak közül igazán csak az izmos, sportos pasik jönnek be, nem kicsit. :D Emiatt sajnos eléggé felszínesnek érzem magam sokszor, pedig tudom, hogy ha egyszer ez a vágy "ég" bennem, akkor ez, nincs mit tenni. De tényleg nincs mit tenni? Még sosem csináltam semmit ilyen pasival (én "csak" átlagos alkatú vagyok), gondolom ez még jobban hajtja a dolgot. Ki lehet ezt valahogy nőni úgymond?

2021. jún. 4. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem próbálod ki mondjuk? Elmúlni nem fog.
2021. jún. 4. 23:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Mert elutasítanak. Sajnos az ilyen pasiknak elég nagy százaléka, hogy is mondjam, el van szállva magától a kinézete miatt, ami nyilván egyfelől érthető is. Én csak átlagos testalkatú vagyok, alacsonyabb, ezek így nem szoktak nekik bejönni sajnos.
2021. jún. 5. 13:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben vagy addig keresel, amíg nem találsz valakit, aki szeretne veled lenni (van ilyen, csak keresni kell), vagy mi lenne ha mondjuk te is sportos lennel, és akkor egy súlycsoportba kerülnél velük?
2021. jún. 5. 15:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Sportolok amúgy, de nem gyúrok pl és így nem olyan kidolgozott a testem. Azért remélem, hamarosan összejöhet valami.
2021. jún. 5. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!