Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért viselkedik furán a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik furán a barátnőm?

Figyelt kérdés

Tudom elcsépelt téma.. De számomra mégis fura.. Van egy barátnőm.. Középiskola óta ismerem, most 25 évesek vagyunk.. Az elmúlt néhány évben lettünk jóban.. Szerinte tokjo barátok vagyunk.. Szerintem meg olyan átlagos. Én úgy érzem kicsit vonzódik hozzám. Sokszor mondta hogy tetszik neki a lazasagom és olyan szeretne lenni mint én. Sokszor fura a társasagomban, szinte túl sokat mutat.. Értem én hogy barátnak tart.. De állandóan mutogatja magát melltartóban, egy ruhaboltban is felvett egy fürdőruhát, és behivott a próbafulkebe hogy nézzem meg és mondjak vélemenyt.. Mondtam hogy szerintem jó, és mentem is volna ki.. De ő nem hagyta és ott akart tartani, hogy de biztos jó??..

Valamiért, valahogy bármilyen átlagos helyzetből ilyen intim dolgokat produkál.. Ertem én hogy barátság stb.. De én egy barátomnak/barátnőmnek sem mutogatom magam.. Vagy esetleg valamit jelezni akar ezzel? Vagy tán ő így mutatja ki hogy bízik bennem?

2021. jún. 2. 22:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezed meg tőle, hogy ezt miért csinálja?
2021. jún. 2. 22:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Két eset van. Az egyik hogy akar tőled valamit a másik, hogy annyira friendzone-ba sorolt mint a barinőit akik szintén mutogatják magukat egymás előtt és meg sem fordul a fejében hogy bármi legyen köztetek. Szóval ott vagy amit az #1-es javasolt. Vagy megkérdezed tőle, vagy rámozdulsz ha akarsz tőle valamit és elválik hogy a fenti kettő közül most melyik verzió.
2021. jún. 2. 22:33
 3/3 A kérdező kommentje:

En is lány vagyok, bocsánat ezt kihagytam.

Egyszerűen zavarba ejtő, nem merem megkérdezni, nem tapasztaltam még ilyet, pedig nagyon sok barátnőm van.

Sokszor kért már meg hogy fogjam meg a mellét, hogy feszes - e. Es megkert hogy én is mutassam meg neki

2021. jún. 2. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!