Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nehéz találni olyan roma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz találni olyan roma srácokat, akik belemennének pár dologba egy sráccal?

Figyelt kérdés

Lehet betegesnek hangzik, de mostanában egyre többször jut az eszembe, hogy milyen lenne kipróbálni a szexet egy korombeli roma sráccal. Na nem az ilyen igénytelen elhízott fiúkra gondolok, hanem a vékony, esetleg szálkás testalkatúakra.

Nem tudom, hogy mi vonz bennük, talán az, hogy én hófehér twink vagyok, ők meg sokkal barnább bőrű, izmosabb srácok.

Hol keresgéljek? Romeon nem találtam ilyen típusú srácot.

21/F

2021. máj. 30. 11:27
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Börtönök környékén. Időnként kiengednek egyet egyet.
2021. máj. 30. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
amúgy náluk ez nem a homoszexuális vonzódásról szól, hanem csak a dominancia kifejeződése.
2021. máj. 30. 11:33
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Badon meg tinderen sok ilyen arcot látni.
2021. máj. 30. 12:15
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
A nyócker tele van bzi cigánnyal. Ott keress.
2021. máj. 30. 12:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A nyugati aluljároban biztosan találsz rá vállalkozot. (Árakat nem tudok!!!)
2021. máj. 30. 13:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

este lepukkant szórakozóhelyek körül,vagy nagyon elitnek tűnö de valojaban kaka szorakozó helyeken ahol a rajok vannak.

Bórtönök.

Illetve ismert homoprosti helyeken.

2021. máj. 30. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!