Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok nektek a smárolás tabu?
Figyelt kérdés
Vagy hol a határ?2021. máj. 28. 19:00
1/17 anonim 

válasza:

Nem feltétlenül tabu, de ahhoz már kicsit több is kell.
2/17 anonim 

válasza:

Nekem attól függ mennyire jön be a srác.:)
3/17 anonim 

válasza:

Remélem nem baj, hogy nőként írok, van egy biszex srác, akivel régóta ismerjük egymást és nála kizárt, ha férfival van, csajjal minden gond nélkül. És akivel erről beszélgettem már, mind azt mondta, hogy a csók férfival sose.
4/17 anonim 

válasza:

Eddig három biszex ( nős, családos ) férfivel volt ismeretségem.
Mind a három alapnak tekintette, már az első találkozáson rengeteget csókolóztunk.
Ha ismerkednék, akkor csak így tudnám elképzelni...
F
6/17 anonim 

válasza:

Attol függ kivel. Ha már szopjuk egymást akkor miért pknt ez volna tabu?
Ha csak szimpi és mitomén lassuzunk akkorsem tabu csak fura...vagy mi.
De egyy buliban jönne és simán megakarna csókolni na az off.
7/17 anonim 

válasza:

Igen tabu,nekem az orálnál van a határ. Lehet kicsit fura hogy leszopnék valakit de megcsókolni nem akarnám,de hát ez van🤷♂️
8/17 anonim 

válasza:

Ha nagyon bejön, és olyan hangulatban vagyok, a smárolás is beleférhet, de igazából egymás kielégítése ami pasival izgat. Lánnyal mondjuk más a helyzet.
9/17 anonim 

válasza:

Bi vagyok de nem is nagyon értem ezt a kérdést, bennem meg sem fordult soha, hogy ne smarolnék akar férfival akar nővel. Nekem az aktushoz is hozzátartozik a csók. Sőt ha tetszik valaki buliban és én is tetszem neki, miért ne csókolnám meg?
10/17 anonim 

válasza:

3 sraccal voltam,abbol kettovel volt smarolas,de csak az egyikkel volt jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!