Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Esetleg akinek volt már része...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esetleg akinek volt már része párjával 3-as szexben tudna megosztani tapasztalatokat? Megbánták-e stb?

Figyelt kérdés
Párommal tervezzük és érdekelnének vélemények

2021. máj. 27. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem bántam meg, de a pasim igen.

Így 1x alkalom volt.

2021. máj. 27. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalat, javaslat: előtte igen alaposan beszéljétek át, hogy mi vonz titeket benne, mit szeretnétek megélni és mit nem - mik a közös játékszabályok. Addig bele se fogjatok. Célszerűbb idegent keresni mint ismerőst. Idegennek nem jár el utólag sem a szája ismerősi körben s ha bontani akarjátok vele a dolgot (mert nem volt jó, vagy csak be akarjátok vele fejezni, vagy csak a változatosság kedvéért újabb 3.-ra vágytok) akkor könnyebb leépíteni.
2021. máj. 27. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Először a javaslat. Beszéljétek át, hogy ki meddig mehet el a harmadik személlyel. Nem ajánlom, hogy megcsókoljátok a harmadikat.

Tapasztalatom: én nagyon megbántam, mert utánna a harmadik többszöri hármas után már tudta a járást, hogy melyikőnk mikor, hogy ér rá, és amíg én dolgoztam a páromat kényeztette, majd kitúrt mellőle és szakítottunk.

2021. máj. 27. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
#3 ezért kell a kapcsolatot az azonos neműeknek tartania s lehetőleg nem otthon, hanem "külsős" búvóhelyen. Az exed meg ne sajnáld, benne volt a pakliban érzelmileg hogy amúgy is lelép, az hogy ez a pasi volt meg csak a véletlen műve. Ha nem ezzel az ürgével, akkor lelécelt volna mással - s ugyanúgy elkezd a hátad mögött dugni vele, aztán egy idő múlva meg közli hogy szeva szakítsunk.
2021. máj. 27. 19:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én csak voltam harmadik személy párnál
2021. máj. 27. 20:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#3: te a férfi vagy igaz? Egyébként csak azt lehet vinni aki vihető.. szóval ott az egyetlen hiba az volt, hogy nem erős kapcsolatban hármasoztatok..
2021. máj. 27. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Feleségemmel és barátommal voltunk hármasban több alkalommal. Az első előtt megbeszéltünk, ki meddig mehet el. A végeredmény egy tabu volt, a párom popsija. Azt nem dughattuk meg, minden más szabad volt. Tökéletes szexpartik voltak az mellett, hogy a barátommal mindketten külön is élveztük a szexet.
2021. máj. 28. 08:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

#3 vagyok, igen férfi vagyok és a másik is férfi volt.

Ebben igazad van #6, valóban nem volt túl erős lábakon a kapcsolatunk, épp ezzel próbáltuk feldobni. Eleve az ő ötlete volt.

2021. máj. 29. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!