Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, jártatok már úgy biszex sráccal, hogy végül ti beszéltétek rá, hogy inkább pasizzon? Esetleg instruáltátok is?
Figyelt kérdés
2021. máj. 26. 20:01
1/7 anonim válasza:
Nem. Maximum akkor ha le akarod rázni magadról.
2/7 anonim válasza:
Mindig kitalálsz valami hülyeséget,csak hogy kiírhass egy újabb kérdést. Miért nem érted meg,hogy a lányok ezt utálják? A szemükben az ilyen nem férfi.
3/7 anonim válasza:
Igen. Amikor már többedszer hozta fel tiltakozásom ellenére, hogy a végbelembe akarja tenni. Igen elzavartam, mondván menjen ilyesmivel meleg fiukhoz, élvezkedjen náluk a végbélben!
4/7 A kérdező kommentje:
Nem egészen erre gondoltam, hanem, hogy kedvesen ráébresztettétek vagy csak biztattátok, hogy azt is próbálja ki.
2021. máj. 26. 21:34
5/7 anonim válasza:
Engem az izgatna, h a barátnőm kényszerítene h tegyem meg. :)
6/7 anonim válasza:
Amúgy... egy párkapcsolatba az esetek 90+ százalékában nem fér bele, ha az egyik fél egy harmadik személlyel szexel...
7/7 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem, hogy kapcsolaton belül.
Hanem már baráti státuszba kerülve, megértve.
2021. máj. 26. 23:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!