Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok mi a legvadabb vágyatok szex téren?
Shemale többes egyedüli passzívként.
23/F
Rajtam kívűl 5főre emelem a shemale tétet... D
Álló helyzetben vagyok, miközben egy dug hátulról, egy pedig elől szop, vagy dugom őt. Itt elképzelhető olyan verzió, hogy a mögöttem levő rajtam keresztül dugja az előttem levőt úgy, hogy őt markolja meg. Én fogás nélkül közéjük ékelődve sodródok az árral... D
Másik verzió szerint, amennyiben szopnak, akkor ugyancsak a mögöttem levő húzza a fejét a farkamra, ezáltal rajtam keresztül szopatja meg... D
A fennmaradó három shemale közül egy a számat veszi kezelésbe, kettő a kezem ügyébe kerül. Ha jól leszopatott és a számba is élvezett, akkor jön a második, végül a harmadik is 🥒💦😋
Aki mögöttem van, ő technikai okokból csak oda élvezhet, ahol eredetileg is volt, tehát csak popóba 🥒💦🍑
Végül a farkamon levő eldönti, hogy testre, arcra, vagy szájba teszi le névjegyét, lehetőleg a szájába élvezésem után... D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!